Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NetMeeting+heli hilinemine+LAN

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

NetMeeting+heli hilinemine+LAN

Jama siis sellline: Tegin sõpradega LAN ühenduse, netti ei jaga, Ja netmeetinguga omavahel rääkides heli hilineb mingi 2-3 sekundit ja lisaks veel sellele on kelil igasugused sahinad, jõnksud ja palju muud soga sees, mida olema ei peaks.

NetMeetingul oli jah mingi selline jama.. Ma arvan, et ta ei saada enne lauseid ära, kui oled jutu lõpetand.. vähemalt tundus nii.. Seega tuleb vähe korraga ütelda. Ja tõesti, 10 Mb võrgu lasi see asi küll umbe. 100 Mb pole proovind...Ei tea mis see NetMeeting valesti teeb, sest msn saab hakkama isegi 25 kb

Comment

Jama jah! Aga ega keegi mingit analoogset prograt ei tea soovitada? olex tänulik.

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1063446188 << oli ka mingist vestlusprogrammist juttu vist :-/
        transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Comment

Skype on jah vääga hea. Helikvaliteet 5+ (vähemasti XP ja 2k all).

Comment

Ise julgeksin ka seda kiita.
              Tulemüürid, aeglased ühendused ja muu selline ei tohiks probleem olla.
              transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Kas keegi on seda proovinud skype¡t 200Mhz ja 64Mb ramiga tööle panna? Mina igatahes proovin?

Comment

Kas keegi on seda proovinud skype 200Mhz ja 64Mb ramiga tööle panna?
                  Olen Skype-t proovinud win98se-ga ja kaks korda väiksemate ressurssidega kui miinimumnõuded ja töötas. Mõnel korral heli siiski puudus, kuid see oli nähtavasti tingitud väga madalast üleslaadimise kiirusest (ca 15Kbit/s).

Kui sellele poogitakse külge veel suuremahuliste failide saatmise võimalus, siis paremat ei teagi tahta (nõuetele vastava masina ja kiire ühenduse puhul muidugi).

Comment

Mure nüüd selline. et mul ühendus LANiga ja netti ei saa. Aga see tahab ju neti kaudu mingit registreerimist. Kas seda siis lani peal käima ajada ei saagi?

Comment

... mul ühendus LANiga ja netti ei saa. Aga see tahab ju neti kaudu mingit registreerimist. Kas seda siis lani peal käima ajada ei saagi?
                      Kui Skype mõtled, siis ilma netita ei saa kuidagi :-/.
                      Skype-l on serveris kõikidest kasutajatest nimekiri. Käivitamisel proge kontrollib oma serverist nimekirja alusel kui palju on aktiivseid kasutajaid ja kas sinu valitud sõbrad on momendil ära või kättesaadavad.

Comment

Mnjah. Kahju;(

Comment

Working...
                        X