probleem järgmine on soov vahetada linux windowsi vastu aga ennem on vaja teha "format c", et kuidas seda siis teha?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
kuidas vahetada linux Windowsi vastu?
Collapse
X
-
yks v6imalus on, et l2hed windowsi boot diskiga dosi ja siis formatidAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
-
üleüldse linux on ext2 partitsioonil ja sellest lahti minuteada ei saa winduuz 98 buut diski abil, fdisk ei kustuta neid (minul vähemalt ei ole kustutanud). Mina pistan sisse linuxi installi plaadi, klikin nexti kuni tuleb see kõvaketta partitsioneerimise koht. Siis kustutan kõik partitsioonid ära ja salvestan ketta ilma partitsioonideta (jälle next). Siis masinale reset, winduuzi plaat sisse ja installin winduuzi ära. Kui installin 95/98't siis enne võtan start computer with cd-rom ja teen fdisk'iga uue winduuzi partitsiooni. Siis uuesti rebuut. Kui installin win95't siis tuleb veel ise ketas üle ka formattida, format c:...Ja kõik... Kui 2k'd või xp'd siis teeb installi käigus ise partitsiooni ja ei ole vaja muretseda.
Kuna selline meetod töötab siis ei ole kunagi viitsinud leiutamisega tegelda.
(mina tegelen enamasti win->linux vahetamisega aga aeg-ajalt tuleb ka vastupidist ette)
Comment
-
njah, mina kasutan partitsioonide tegemiseks/kustutamiseks/formattimiseks partition magic't
suht hea asi ja mahub 2 diski peale 2raAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
Comment