Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kahte mälu ei saa kasutada.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kahte mälu ei saa kasutada.

Kas keegi on kunagi sellise probleemi kokku puutunud, et kui mu 1,3G AMD arvutis on kaks 128Megast mälu panka siis arvuti jookseb pidevalt kokku aga kui võtta üks neist ära siis võib nädalaid masinat sees hoida. Kas on mingit driverid puudu või tuleb biosis midagi sättida... 128Megaga on nats jama xp jooksutada... selline tunne on, et arvuti saab paremini ühe mälupangaga hakkama... lahendus oleks, et ostaks siis yhe 256 ehk siis ei jookse kokku. ehk on kellegil midagi muud pakkuda, et mida teha ??? ???
    msn: pois11@hotmail.com

proovi pesasid vahetada.. kui arvutil kolm pesa mälule siis proovi kõik võimalikud kombinatsioonid läbi
    minul aitas
    Esimene vasikas läheb alati aiataha

Comment

on nad sul ühefirma mälud? ja ühe kiirusega? ja ühe suurusega? nende asjadega võib kah probleeme tekkida,eriti kui eri kiirusega ;D
      mida sa lohh vahid

Comment

Ühe firma omad nad jah ei ole aga kiirused peaksid küll ühed olema. Olen proovind erinevaid asendeid ka aga nagu ei aita eriti.

Comment

... selline tunne on, et arvuti saab paremini ühe mälupangaga hakkama...
          Kas hiljemostetud mälu üksinda töötab? Proovi, võibolla on  hoopis vigane?

XP pidi olema mälu suhtes tundlik, nõuab kvaliteetset mälu.

Comment

Ei kui mõlemaid eraldi kasutada siis on kõik ok kui välja arvata see, et arvuti on väga aeglane. Tuleb vist need maha müüa ja osta üks suurem mälu... oleks see aind kindel, et siis asi enam kokku ei jookse... ei te kui tihti selline viga esineb... kusjuures olen pea aasta mõlemat mälu korraga kasutanud ja tihti oli arvuti seistes olles kokku jooksnud, ei saand aru aind miks... kashtlustasin emaplaati aga sai üks mälu eemaldatud ja enam ei jookse kokku.

Comment

NForce kiipsetiga plaatidel tahad asi võtta DualDDR reziimi sisse. Kui mälu(d) on Vikings siis ei lähe tõesti. Äkki see seletus aitab?
              Muidugi võiks ka setupist mälu pöördumise asjad üle vaadata, panna fail-safe.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul on via kiibistik emaplaadil ja üks mälu on Spectek ja teine PQI. Mõtlesin, et kas tasuks 512Megane mälupank osta ja teise ma müüa. Kui kindel see 512Megane mälu on ja kas see end õigustab. Ma mõtlen seda kas kasulikum on yks suur või mitu väikes mälupanka paigaldada???

Comment

Kui ema lubab DUAL modet kassutada siis pane 2 pulka, muidu...pole oluline. Mälupulgad olgu ikka ühte tõugu!
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mis emme sul on? Kas mälud on ühe või kahepoolsed? Kui, siis kas mõlemad? PQI ja Spectek`i koostöö on ka muidugi kahtlane.

Comment

Mis asi see DUAL modet on. Mul muidu Chaintech 7AJA2. Proovisin veel kahte kuidagi sättida ja tõsta aga ei midagi, masin jookseb ikka kinni. Ostan PQI 512Megase mälu... v3i keegi soovitab seda mitte osta või annab mingit infi... Ega kellegil äki sellst mälu pakkuda ei ole :

Comment

dual mode puhul käib mäluu pöördumine 2* kiiremini, loetakse peaaegu samaaegselt. Kuna mälusid on 2, saab anda neile erinevaid aadresse ja lugeda 2 järjestikust baiti üheaegselt. Umbes nii, täpselt ei tea. Parandage teadjamad.

Comment

Working...
                        X