Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Tegelikult on üks veel mugavam võimalus. Kui kõvakettaid rohkem käes, nt. väiksemaid mõne- kuni mõnekümnegigased kettad. Just opsys-i tarvis.
Teed teisele kettale klooni, ja kui miskit juhtub või valesti läheb, ainult ketta vahetuse vaev, kusjuures säilib võimalus tuksiläinud asja kallal nokitseda.
Mina olen kasutanud kloonimiseks/backup-imiseks neid: http://www.ultimatebootcd.com/ http://www.hiren.info/pages/bootcd
Mõlemail suur valik muidki tööriistu.
selle jutu panin kõrva taga, laua peal vedeleb juba mõnda aega 2 20gb kõvaketast.
Et teema algusest peale illegaalse maiguga, julgen soovitada http://www.downloadsquad.com/2008/06...cuise-control/
Peale seitsmenda variandi (täisautomaatset) installi ei jäänud device manageri ühtegi hüüumärki. Tuli ainult vist õige graafikadraiver lisada ja audigy SB draiver maha võtta
Minu jaoks oluline muidugi tulemus, mitte ainult installiprotsessi lihtsus.
nüüd kõik korras ja parem kui kunagi varem, sõber tegi tasuta ära ja tõi ise pudeligi tegi windowsi ilusaks(theme abil) ja pani google chrome peale ja ma ei oskaksi õnnelikum olla. ütleme nii et lihtne mees sellega vist hakkama poleks saanud sest arvuti ei tunnistanud ühtegi asja, ei video, heli ega ka võrgu kaarti, seega saime 2 korralikku päeva ajusid nussida ja jäägrit lakkuda aga lõpp oli õnneks õnnelik.
kui ainult lõpp õnnelik oli, siis sai vist vähe jäägrit
2 päeva on tiba liiast, aga hea kui toimib. see ka üks põhjus, miks leppida eelnevalt tasus kokku, sest mõtle asja maksumust, kui oleks olnud tunnihind...
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Minumeelest on tuttaval piraatwindowsi paigaldamise palumine enam-vähem sama kui:
"kle sõber ole hea, tule aita mul telekas ära ühendada... ainult et... kui sa tuled, siis ole hea, varasta see enne kuskilt ise ja too kaasa".
Mis teema teist külge puudutab, siis peale linuxiinimeseks saamist mind näiteks 500 krooni enam windowsi (ja kõige muu sellele järgneva) paigaldamise eest ei motiveeri, lihtsalt jama on nii palju seal. Kui inimene ikka juba enne Openoffice jutu peale nina krimpsutab ja üritab veenda, et talle on eluliselt vajalik piraat Office, siis ütlen viisakalt sellistest "tööotstest" ära.
[quote=daddo]Minumeelest on tuttaval piraatwindowsi paigaldamise palumine enam-vähem sama kui:
"kle sõber ole hea, tule aita mul telekas ära ühendada... ainult et... kui sa tuled, siis ole hea, varasta see enne kuskilt ise ja too kaasa".
seleta palun lahti miks see nii halb on? ma ei mõista väga sest siiani on piraat asjadest mu elus ainult abi olnud ja põhjust kurtmiseks mitte millegi puhul ei näe, eks inimesed ole erinevad kah, mõnel on asi põhimõttes, minu põhimõtted ei taha jälle raha maksta kui saab ka tasuta.
... mõnel on asi põhimõttes, minu põhimõtted ei taha jälle raha maksta kui saab ka tasuta.
Asi ongi põhimõttes, küsimus on vaid, kas ausa inimese või varga omas... Mitte, et ma Microsofti saamata jäänud raha taga nutaks, vaid pigem on asi selles, et sa ei tea, mida tegelikult tähendab tasuta (loe: vaba) tarkvara. Ehk aus inimene, kui ei suuda Mercedest lubada, siis soetab tagasihoidlikuma asja. Tarkvaraga on sama. Aga põhimõtet (või nende omanikke...) "raha ma põhimõtteliselt ei maksa ja ma olen liiga hea vaba tarkvara jaoks" mina ei tunnista.
piramine on tegelikult varastamine, vb mingist vaatenurgast mitte täpselt sama, aga suurt vahet pole. kui keegi sellega tegeleb, siis tehku oma ette, siin foorumis ei ole ilus sellest kõva häälega reklaamida ja uut pirajate põlvkonda peale kasvatada.
kuigi tuleb tunnistada, et pisipehme ise ahvatleb viimasel ajal piraatlusele: kui ostad läppari ja seal on juba installitud Office 2007, mis lõpetab toimimise mingi 60 päeva või 30 dokumendi avamise pärast. mina saan aru, et tegemist on prooviversiooniga aga tavainimesele on see nagu auto ostmine kõikide lisadega ja siis kahe kuu möödudes 80% elektrilisadest enam ei tööta ja sa pead maksma 30k, et need tööle hakkaks.
eriti ajab kettasse, kui sa oled sellises riigis, nagu on seda Afganistan. ühel päeval, keset eimiskit lõpeb töövahend käes ära, siis see ei ole kohe kindlasti mitte asjaolu, mis piraatlust vähendaks. mõni "sõber" ikka leidub, kes siis abistava käe uulatab, mille sõrmede vahel on tema enda Office plaat või mingi muu andmekandja.
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
ma mõtlen selle peale seda, et küll teil on ikka raske elu raisk, kas tõesti on nii raske tundega elada, kui piraat windows peal on?
aga ma parem rohkem ei muretse teie muresid ja olen päti, varga ja kaabakana muretult õnnelik edasi.
aga miks soetada tagasihoidlik kui põhimõtteliselt saab mersu ka, lihtsalt crackiga
Esmalt postitatud daddo poolt
Asi ongi põhimõttes, küsimus on vaid, kas ausa inimese või varga omas... Mitte, et ma Microsofti saamata jäänud raha taga nutaks, vaid pigem on asi selles, et sa ei tea, mida tegelikult tähendab tasuta (loe: vaba) tarkvara. Ehk aus inimene, kui ei suuda Mercedest lubada, siis soetab tagasihoidlikuma asja. Tarkvaraga on sama. Aga põhimõtet (või nende omanikke...) "raha ma põhimõtteliselt ei maksa ja ma olen liiga hea vaba tarkvara jaoks" mina ei tunnista.
Kõik on kõvad cräkide kasutajad, aga näe vindoosi installida ei suuda... (ostmisest rääkimata).
Nägin reedel juhust kus kaks poissi kes juba teist aastat õpivad mingil IT kursusel ei suutnud XP Home installida korralikult - ütlesid et USB hiir on vigane, kui siis uurisime osutus vigaseks hoopis IE ja winexplorer mis hiireklõpsust väljastasid plakatiga errori, võrk oli installimata kuigi emme driverid olid arvuti DVDsahtlis ja vaja vaid "next, next, finish" vajutada... Meeliülendav tulevik terendab noorte näol...
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
muide olen installinud ka ise windows xp'd aga viimane kord seda uuesti üritades midagi mul perse läkski ja siis andsin alla kuna tavaliselt midagi lõhkudes ja seda parandama hakates ma lõhun asjad veel hullemini ära.
Esmalt postitatud OSX poolt
Kõik on kõvad cräkide kasutajad, aga näe vindoosi installida ei suuda... (ostmisest rääkimata).
Nägin reedel juhust kus kaks poissi kes juba teist aastat õpivad mingil IT kursusel ei suutnud XP Home installida korralikult - ütlesid et USB hiir on vigane, kui siis uurisime osutus vigaseks hoopis IE ja winexplorer mis hiireklõpsust väljastasid plakatiga errori, võrk oli installimata kuigi emme driverid olid arvuti DVDsahtlis ja vaja vaid "next, next, finish" vajutada... Meeliülendav tulevik terendab noorte näol...
Kui kasutada netist kellegi poolt modidut, parandatud, kohitsetud, patchitud vms installikaid siis on loomulik et "asi läheb perse", kui kasutada originaali siis oht saab olla üsna väike.
Kui on tasuta lõunaid siis on need vastava "kõrvalmaitsega". Ju siis see "maitse" meeldib.
Soovitus: ostke XP Pro Retail kuni saate, regage see ning tehke nn puhtast vindoosast korralik image - selleks et kui hiljem midagi "sinna" läheb (uskuge, läheb) siis saate ilma mingi jebimiseta kiirelt taastada oma algse windowsi. Veel parem, tehke ka pärast kogu vajaliku softi paigaldust image.
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Kui kasutada netist kellegi poolt modidut, parandatud, kohitsetud, patchitud vms installikaid siis on loomulik et "asi läheb perse", kui kasutada originaali siis oht saab olla üsna väike.
Kui on tasuta lõunaid siis on need vastava "kõrvalmaitsega". Ju siis see "maitse" meeldib.
Soovitus: ostke XP Pro Retail kuni saate, regage see ning tehke nn puhtast vindoosast korralik image - selleks et kui hiljem midagi "sinna" läheb (uskuge, läheb) siis saate ilma mingi jebimiseta kiirelt taastada oma algse windowsi. Veel parem, tehke ka pärast kogu vajaliku softi paigaldust image.
aga kuhu siis järgmine kord kogu fun jääb?
siiani igast asjade eest mille eest peab maksma on mul jäänud ainult kadunud raha "maitse" ja peale seda kahetsus "maitse" kui ma olen näinud, et kuskilt keegi sai ka niisama, teisi "maitse" meeli mul nagu väga vist siis ei ole, seega nad mind ka ei sega.
pealegi ma arvan, et see tavaline ümmargune sinine windows on täielik jama ja window theme ei tee arvutile midagi halba, tunnistan, et arvutitest ma midagi väga ei tea aga selles olen kindel, et windows theme mul arvutit katki ei tee, windowsil on need ju juba algselt olemas, mulle tõmmati lihtsalt üks variant juurde ja mulle see meeldib.
Comment