Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

windowsi installimisega jama.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: windowsi installimisega jama.

Esmalt postitatud t_tom poolt
    siiani igast asjade eest mille eest peab maksma on mul jäänud ainult kadunud raha "maitse" ja peale seda kahetsus "maitse" kui ma olen näinud, et kuskilt keegi sai ka niisama, teisi "maitse" meeli mul nagu väga vist siis ei ole, seega nad mind ka ei sega.
    Kas toidul on su jaoks sama maitse? Söö palju sööd, aga ikka see toidule kulutatud raha kaob... Ikka jube jama see elu, kui pead raha kulutama, et süüa saada...

Aga mis mind veel kaudselt häirib, on see, et sinusuguste kasutajate arvutid sõna otseses mõttes ussitavad ja on sinusuguste eneste teadmata igasuguste botnettide osaks ja minusuguste jaoks on sellepärast võrgus viibimine vähem turvalisem ja mugav: rohkem viiruseid, rohkem rämpsposti jne... Aga ega sina seda ju vist mõista ei suuda... su silmaring on täpselt sama laia nurgaga, kui on vaja sul monitori vasakust servast monitori parema servani vaatamiseks...
    viimati muutis kasutaja daddo; 09 November 2008, 16:09.

Comment

Esmalt postitatud daddo poolt
      Kas toidul on su jaoks sama maitse? Söö palju sööd, aga ikka see toidule kulutatud raha kaob... Ikka jube jama see elu, kui pead raha kulutama, et süüa saada...

Aga mis mind veel kaudselt häirib, on see, et sinusuguste kasutajate arvutid sõna otseses mõttes ussitavad ja on sinusuguste eneste teadmata igasuguste botnettide osaks ja minusuguste jaoks on sellepärast võrgus viibimine vähem turvalisem ja mugav: rohkem viiruseid, rohkem rämpsposti jne... Aga ega sina seda ju vist mõista ei suuda... su silmaring on täpselt sama laia nurgaga, kui on vaja sul monitori vasakust servast monitori parema servani vaatamiseks...
      Aga mis mind veel kaudselt häirib, on see, et sinusuguste kasutajate arvutid sõna otseses mõttes ussitavad ja on sinusuguste eneste teadmata igasuguste botnettide osaks ja minusuguste jaoks on sellepärast võrgus viibimine vähem turvalisem ja mugav
      AH??

rohkem viiruseid, rohkem rämpsposti jne... Aga ega sina seda ju vist mõista ei suuda... su silmaring on täpselt sama laia nurgaga, kui on vaja sul monitori vasakust servast monitori parema servani vaatamiseks...
      mida ma siis arvuti kasutamise ajal vaatam peaks?

Comment

reeglina on kräkidud asjadel ka mingid "lisad" juures, milles kasutaja miskit ei tea. pahalased on eos sisse pandud harvem, aga turvaauke on süsteemi sisse juurde puuritud. arvestades, et pisipehme tarkvara niigi omab juba auke, siis on eriti ebameeldiv, kui keegi neid juurde teeb ja kõige hullem, ta ise teab, kus ja kuidas need augud töötavad. ise olen katsetanud süsteeme modida, aga siiani pole nii õnnestunud, et ise päris rahule jääks. nn poeversiooni pole juba aastaid masinas olnud(va XP-ga ostetud läppar), see aga ei tähenda, et igasugune kuskilt saadud asi kohe masinasse rändab.
        sai kunagi naabripoisiga võidu võrgus üksteise masinaid sedasi lõhutud ja nalja tehtud. lõbus, kui saad oma masinast teise pildi pea peale pöörata, aga nüüd kujuta ette, et keegi meie "suurest sõbralikust naaberriigist" sinu masinasse tuleb ja siis sealt kuhugi riigi andmebaasidesse hakkab häkkima, sinu sõpradele spämmi saatma vms. mersu küll, aga paha, kui keegi eemalt saab pidurid välja lülitada...
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ma südamest loodan, et minu autonatuke ei hakka kellelegi siin foorumis meeldima ja ei otsusta seda ära varastada, sest ta ise ei jõua osta ja poele ei kavatsegi raha maksta.

vargus on vargus, kui ei taha maksta, siis võta odavam kaup. Mõttetu vaielda, et ma varastan ainult rikastelt või midagi sellist.

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
            reeglina on kräkidud asjadel ka mingid "lisad" juures, milles kasutaja miskit ei tea. pahalased on eos sisse pandud harvem, aga turvaauke on süsteemi sisse juurde puuritud. arvestades, et pisipehme tarkvara niigi omab juba auke, siis on eriti ebameeldiv, kui keegi neid juurde teeb ja kõige hullem, ta ise teab, kus ja kuidas need augud töötavad. ise olen katsetanud süsteeme modida, aga siiani pole nii õnnestunud, et ise päris rahule jääks. nn poeversiooni pole juba aastaid masinas olnud(va XP-ga ostetud läppar), see aga ei tähenda, et igasugune kuskilt saadud asi kohe masinasse rändab.
            sai kunagi naabripoisiga võidu võrgus üksteise masinaid sedasi lõhutud ja nalja tehtud. lõbus, kui saad oma masinast teise pildi pea peale pöörata, aga nüüd kujuta ette, et keegi meie "suurest sõbralikust naaberriigist" sinu masinasse tuleb ja siis sealt kuhugi riigi andmebaasidesse hakkab häkkima, sinu sõpradele spämmi saatma vms. mersu küll, aga paha, kui keegi eemalt saab pidurid välja lülitada...
            neid pidureid polegi kellegil vaja, nendega ju edasi ei liigu.

Comment

Hiljuti oli asja juristide manu. Kannatanuna. Minu õnnetuseks selgitati mulle seal kahte mõistet: saaamta jäänud tulu ja tekitatud kahju. Nii et, võrdlus mersuga ei ole kohane.

Comment

No kui inimene ei taha aru saada, siis ta ei saa. Aga kahju, et on isikuid, kes aru ei saa, et ega need mugavused kaua kesta, kui kõik parasiitideks hakkaksid...

Comment

Samas MS ja (äri) eetika ühte lausesse ei sobi. Ntks kuidas WIn95 tulekuga muudel DOSidel toss välja lasti. See ei ole siis parasiitlus - oma monopolismi ära kasutamine?

MSi jaoks tglt on palju suuremad kaabakad (ketserid?!) nö vabad mehed kes Linuxit kasutavad, piraadid aga on nö õppurid kes kunagi hiljem oma MS produkti ostavad ja/või vähemalt sellele sobivate programmide levikut ja väljaõpet laiendavad.
                  Maailm oleks puhas ja süüta
                  kui poleks õllejogurtit
                  - Õ.Õ.

Comment

kas teil on hea ennast siin välja elada? täitsa lõpp, ma olen ikka niii halb inimene. minusugused varganäod tuleks üles puua, eks?

Comment

No kui inimene ei taha aru saada, siis ta ei saa. Aga kahju, et on isikuid, kes aru ei saa, et ega need mugavused kaua kesta, kui kõik parasiitideks hakkaksid...
                      ega väga ei tahagi jah, ega teie vist minust ka väga aru ei taha saada aga pole viga, vähemalt saan enda eest seista!

Comment

Esmalt postitatud t_tom poolt
                        kas teil on hea ennast siin välja elada? täitsa lõpp, ma olen ikka niii halb inimene. minusugused varganäod tuleks üles puua, eks?
                        keegi pole poomisest rääkinud, isegi kinnimaja pole mainitud. lihtsalt ei ole ilus asja propageerida ja seadagi eesmärgiks piramist. ma saan muusikat netist, kui tahan, aga Eestis käies ostan ikkagi paar plaati, et autos kuulata...
                        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                          keegi pole poomisest rääkinud, isegi kinnimaja pole mainitud. lihtsalt ei ole ilus asja propageerida ja seadagi eesmärgiks piramist. ma saan muusikat netist, kui tahan, aga Eestis käies ostan ikkagi paar plaati, et autos kuulata...
                          aga kas sellega oled nõus, et ma olen jube halb inimene?

Comment

Re: Vs: windowsi installimisega jama.

jah

Comment

Vs: Re: Vs: windowsi installimisega jama.

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
                              jah
                              selge, siis ma olen ennast piisavalt hästi selgeks vähemalt teinud ja ärge rohkem öelge, et ei saa minust aru, saate ju, ma olen lihtsalt sitaks paha.

Comment

Aru oleme sinust ju ammu aru saanud, selles pole enam kahtlust kuid me lihtsalt ei nõustu takka kiitma et nii on hea ja ilus.
                                Sinu isiklik persoon antud teemas on ebaoluline, veel väheb läheb kellegile korda kas sind puua või lüüa, kui vajad psühholoogilist väljaelamist ja enese eest seismist siis peaksid mõtlema mõne teise foorumi külastamisele.

Matis tõi välja et pisipehme tootearendus käitus monopoolselt - jah kuid miks mitte? See on ju NENDE toode. Meie hangime endile ju tegelikult toote kasutusõiguse - mitte toote omamise õigused. Ja omanik ütleb, käsib, poob ja laseb... Eks ta laseb ka parasiteerida piraatidel sest mõnes mõttes nad ju on tasuta reklaamimehed.
                                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                                Konfutsius

Comment

Working...
                                X