tegelt jama selline, et lihtsalt ei oska, lisaks windowsile vaja veel igasugu heli ja muude kaartide draiverid installida ja modem installida. kuna ma ise neid asju teha ei oska ja klick arvutisalongist ka nagu ei tahaks 2000kr eest mingit venda tellida kes selle ära teeks, lisaks pole ka windosi litsentsi. ehk keegi tark tallinnlane oskab aidata, tasuta ei tahakski saada aga päris mitut tuhandet selle eest ka maksta ei kavatse. ootan huviga huvilisi
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
windowsi installimisega jama.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: windowsi installimisega jama.
Esmalt postitatud matih22 pooltVõin aidata, aga kahjuks asun Tartus
kui elutee mingil juhul kuidagi tallinna poole toob ja veel aega siin ülegi jääb eks anna teada.
Comment
-
Tegelikult aga on vajalik ainult võrk installida ja siis VNC. Tänapäeval neti kiirused suht viisakad.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Esmalt postitatud Elektrik pooltTasuta lõunaid pole olemas.
Arvad, et keegi niisama aitäh eest hakkab oma aega raiskama kuskil Tallinnas mingite draiveritega mässamisega.
Ma kaks kilo ehk ei küsiks, aga 500-1000 vahel ikka.
Omadele veel vähem.
Comment
-
Kui teemaalgataja on oma probleemile lahenduse saanud, siis küsiks: Palju küsitakse Eestis nt. windowsi installimise(koos kõikide lisaprogedega, mida klient soovib). Palju küsitakse ametlikult ja palju "mustalt" ehk siis inimene, kes selle tööga leiba ei teeni ja paberit ei oma, kuid nooti tunneb sellegipoolest?Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
-
Esmalt postitatud Daddario pooltKui teemaalgataja on oma probleemile lahenduse saanud, siis küsiks: Palju küsitakse Eestis nt. windowsi installimise(koos kõikide lisaprogedega, mida klient soovib). Palju küsitakse ametlikult ja palju "mustalt" ehk siis inimene, kes selle tööga leiba ei teeni ja paberit ei oma, kuid nooti tunneb sellegipoolest?
Comment
-
Kusjuures on silma jäänud "kiirlahendused" - kõvakettale kopeeritakse valmis image. Alati peale värsket installi on tahtmine selline image luua, aga siiani pole viitsimist olnud. On selline asi üldse mõeldav (kui konf, partitsioonid jms ei muutu)?
Ise olen N-litega xp-d pisut seadistanud (sp3 lisaks, kood sisse, desktopi seadistus jms). Erilist ajalist kokkuhoidu ei ole, aga inimesepoolset sekkumist pikka ooteperioodi vähem.
Comment
-
Esmalt postitatud reameez pooltKusjuures on silma jäänud "kiirlahendused" - kõvakettale kopeeritakse valmis image. Alati peale värsket installi on tahtmine selline image luua, aga siiani pole viitsimist olnud. On selline asi üldse mõeldav (kui konf, partitsioonid jms ei muutu)?
Comment
-
image on hea asi eriti kui omad peale op süsteemi lisentsi veel x asja millele pead uuesti key küsima. Samuti jääb igast driverite kaevamine ära ja selle standard sinise lahenduse confimine meelepäraseks.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Tegelikult on üks veel mugavam võimalus. Kui kõvakettaid rohkem käes, nt. väiksemaid mõne- kuni mõnekümnegigased kettad. Just opsys-i tarvis.
Teed teisele kettale klooni, ja kui miskit juhtub või valesti läheb, ainult ketta vahetuse vaev, kusjuures säilib võimalus tuksiläinud asja kallal nokitseda.
Mina olen kasutanud kloonimiseks/backup-imiseks neid:
Mõlemail suur valik muidki tööriistu.
Comment
Comment