Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

windowsi installimisega jama.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: windowsi installimisega jama.

Esmalt postitatud OSX poolt
    Aru oleme sinust ju ammu aru saanud, selles pole enam kahtlust kuid me lihtsalt ei nõustu takka kiitma et nii on hea ja ilus.
    Sinu isiklik persoon antud teemas on ebaoluline, veel väheb läheb kellegile korda kas sind puua või lüüa, kui vajad psühholoogilist väljaelamist ja enese eest seismist siis peaksid mõtlema mõne teise foorumi külastamisele.
    ma täiesti usun, et olen teile ebaoluline, selles mu eesmärk ei olnudki, mu eesmärk on palju lihtsam, tööl on igav ja iga kord tuleb muie näole kui näen, et keegi jälle kirjutab midagi
    tegelikult seda mida algselt siit vajasin, siit ma seda ei saanud(täiesti omal süül) vaid leidsin sõbra kes tegi asja ära, edaspidine tekst mis siin olnud on, on lihtne meelelahutus ja tundub, et mitte ainult mulle sest neid siin ikka jagub kes oma arvamust avaldavad ja tegelikult on see ju hea kui inimesed ennast minu peal välja elada saavad ja ma ise veel rahul ka olen.

Comment

Esmalt postitatud t_tom poolt
      see ju hea kui inimesed ennast minu peal välja elada saavad ja ma ise veel rahul ka olen.
      Jah? Kuda seda nimetatakse kui inime laseb end piitsutada ja see talle irmsaste meeldib? Noh, oli mis ta oli aga kindel on et säärase teema koht pole mitte tehnikafoorumis, ilmselt isegi mitte varia all.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Tundub, et midagi asjalikku see teema ei sisalda.
        Kinni.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
        X