Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

arvuti ei ilmuta mingeid elumärke,emaplaat ASUS M2N-E

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

arvuti ei ilmuta mingeid elumärke,emaplaat ASUS M2N-E

arvutit koormab maha pistik kirjaga ATX12V(selline 4 otsaga pistik).selle lahtivõtmisel hakavad ventilaatorid tööle.
    kas oskab keegi öelda,millele see asi vihjab?

Vs: arvuti ei ilmuta mingeid elumärke,emaplaat ASUS M2N-E

omal ajal oli see P4 pistik ellu kutsutud justnimelt protsessori toiteks, alustaks ehk prose soketi lähedastest FET-idest, samas võib vabalt ka prose eemaldada ja siis nii P4 -ga proovida - käivituvad vendid või mitte, praktika on näidanud et proset selleks pole vaja ja kui proseta pole sellist anomaaliat - eeldaks ma et tegu surnud prosega. aga loomulikult, pole ma kindel.

Comment

Vs: arvuti ei ilmuta mingeid elumärke,emaplaat ASUS M2N-E

prose eemaldamisest ilmselt tolku suurt pole, sest reeglina põlevad need toitekivid lühisesse. minu katsetused näitasid, et 30A videokaardi toite omi pooleks ei põletanud.
      osadel plaatidel võib olla toiteahelaga probleeme. ma ei tea, kas nendel on võimsus nii piiri peale valitud või siis vajaksid nad mingisugust jahutamist.
      vigane toide on ka variant, aga mitte väga tõenäoline. prose toite tarbimine võib lihtsalt toite maha koormata. sel juhul muidugi tavaliselt vendid vähemalt korrakski liigutavad ennast

ma ei saa aru, mille poolest, see pistik rohkem P4, kui mingi AMD plaadi juurde kuuluv on. suuremal osal DDR plaatidest see pesa peal
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
      X