Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

"Program Manager" - progman WinXP-s

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

"Program Manager" - progman WinXP-s

Kas leidub inimene kes oskaks seletada kuidas käivitada Windows XP-s utiliit "Program Manager". Windows NT ja Win2000 ei näinud selles probleemi - lüües "Run" all sisse käsu "progman" - avati "Program Manager"-i aken. WinXP-s seda tehes ei ütelda miskit paha kuid akent ka ei avata (sama, mittemidagiütleva tulemuse saab samuti "Command Promt"is avades, käsk ise asub Windows-System32 kataloogis).

Vs: "Program Manager" - progman WinXP-s

Kui Sul SP2 või uuem installitud, siis ei saagi seda tööle nii lihtsalt. See on ära muudetud EXE, et ta ei teeks kottigi, kui ta käivitatakse.

Kui Sul põhiketas on C:\ siis tipi Run kasti selline rida ja saad ta lahti.

C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$\progman.exe

Anna tulemustest teada.

Comment

Mu XP-l on peal hiljuti avalikustatud SP3. Katsetasin soovitatud rada ja unpacki - tulemus sama (ehk tulemust polnud ja "sõimu" ka mittemingisugust).

Comment

Nu üks variant on see, et otsid ise progman.exe't oma kettalt ja otsid kahte erinevat kaustateed.
        Kui leiad 2 erinevat siis võtad selle EXE, mis on suurem.
        Väiksem (107KB, asub kaustas Windows\System32) ei funka. Suurem (201KB) töötab.
        Kui seda ei leia, siis võin ülesse panna kuskile.

Aga kui leiad, siis olemasolevat pole mõtet asendada. XP'l on failide "turva palgatud" ja see taastab kohe originaali, kui üritad midagi süsteemikaustas asendada.

Comment

Otsisin XP-st. Olemas on vaid 107kB progman.exe. Win2000 seest avastasin 159kB progman.exe. Toppisin ta vägisi pulgaga XP-sse. Esialgu "Program Manager"i akna avas - näis kas ma sellega tehtud saan mis vaja.
          Tänud praeguseks, saab edasi tegutseda. Eks ma ma anna tulemustest hiljem teada.

Comment

Working...
          X