Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuda xp<>98 võrk teha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuda xp<>98 võrk teha

Kuda Xp ja Win98 vahel võrk teha (Lan nimelt)
    võrgukaardid olemas aga Xp ai taha kudagi võrku minna 98'l peax kõik korras olema aga nohh kes teab...
    kuda ikkagi võrku seadistatakse
    Eile tegin väikse katse, panin pirukasse muna,
    maitse oli nagu oleks pirukasse pandud muna!

Teglikult võib see julmaks keemiaks osutuda, aga ma olen nii tööle saand, et kõik numbrid käsitsi sisse. Kuidas sul võrk on, kas läbi HUBi ?

Comment

mis kaabel sul olemas on? Kui õige kaabel olemas ja paned ise IP paika - peakski olemas olema
      Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
      DeeJay Catass

Comment

mu isiklik kogemus winXP vs 98 võrku panemises.
        endal oli mul xp...sellele ma tegin uue connectioni..step by step jõudsin ühe olulise asja juurde. Enda arvuti panin master/jagaja/server arvutiks ja ma jagan neti nagu mina seda ütlen. HUBi ma ei kasutanud, mul oli 2 võrgukaarti arvutis.
        Commanderis trükkisin ping ja IP aadress...leidis arvuti üles jne...kõik oli OK.
        Jama seisnes selles et 98 ei tahtnud netti saada, samas kui 98 tegi restardi, siis mind viskas netist välja (viskas serverist välja kust mina neti võtan), aga muidu võrk toimis, üksteise faile saime jagada jne.
        Kõige rämedam oli 98 tööle saamisega...ei mäletagi ausalt öeldes kuda see oli...aga tegin kõik algusest, kustutasin arvutist võtgukaardi driveri ja installisin uuesti ja tegin uued setuppid jne

Comment

Hub'i ei kasuta lissalt tahax teada kuda üxikasjalikult asja teha
          kaabel on CAT-5 mingi 2meetrit

Comment

Äkki midagi sellist ?
            http://www.physic.ut.ee/instituudid/efti/l.../rj45kaabel.htm
            oma eesti neti.eest
            http://www.neti.ee/cgi-bin/otsing?src=web&...eerupaari+otsad´
            :

Comment

Võrguaknas tuleb installida võrgu protocol NetBEUI ja määrata ka failide/printeri jagamine. Edasi tuleb masinates mingi kaust või ketas jagada share-ga. Ja võrk toimibki.

Ristiga keerupaari juhtmega ühendatakse kaks võrgukaarti. Kui aga kasutad HUBi või muud seadet, siis saab ilma ristita.

Comment

Võrguaknas tuleb installida võrgu protocol NetBEUI ja määrata ka failide/printeri jagamine. Edasi tuleb masinates mingi kaust või ketas jagada share-ga. Ja võrk toimibki.
                Samas ei pruugi see kohe mitte kahte arvutit suhtlema panna.... ja inimene mainis, et tal pole HUBi ja seega Twisted

Comment

ok. nyyd sain ise kah teada et risti tuleb panna aga kui teha XP's faili ja printeri share siis ytleb et vajab installimist ja ei leia Xp installi plaadi ega emplaadi CD pealt(integreeritud v.kaart)

Comment

DjSharpeye, ma eeldasin, et IP-dega on asi eelnevalt lahendatud, seetõttu käisin ühe võimalusena välja protocol & share .

... kui teha XP's faili ja printeri share siis ytleb et vajab installimist ja ei leia Xp installi plaadi ega emplaadi CD pealt ...
                    Proovi esialgu ainult faili share-t.
                    Kas XP annb teada ka, mis faili otsib?

Comment

heh sain tööle lissalt kaabel oli A tyypi ja nyyd panin kaabli risti ja kõik töötab
                      tänx kõigile

Comment

tegelikult asi lihtne...v6tad xp pealt my network places=>set up small home or office network...siis ta teeb ise k6ik 2ra mis vaja ja xp ok.siis v6tad xp plaadi paned teise masinasse kus 98 on siis tuleb see setup ette(ma ei m2leta t2pelt mis seal v6tma pidi..surfid nats ja seal ka selline text et set up small home or office network)paned ok, teeb restardi 2ra 98,paneb vajalikud asjad peale ja k6ik ongi ok

Comment

Vs: Kuda xp&lt;&gt;98 võrk teha

sry kaevamise pärast, aga uut teemat ei näinud mõtet teha.

vaja siis saada tööle võrk XP->98. tegin selle setupi läbi, aga kasu mitte mingisugust. vastupidi, 98 ei näe enam võrgus iseennastki ega Linkstationit. XP suutlikkus kuskile ligi pääseda ei muutunud ka kõige vähematki. Linkstationile sai käsurealt ennegi ligi ja saab ka praegu.
                          2k masinast sai enne 98-le ligi ja õnneks saab praegugi.
                          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Vs: Kuda xp&lt;&gt;98 võrk teha

98 ja XP ning võrk on üldse üks ime teema, XP ei taha eriti 98t lasta faile vaatama- aga Internetti saab, teine kord jälle risti vastupidi 98st saab Xp faile sharitud kataloogist kätte kuid siis ei saa jälle netti
                            Samas kui teine XP arvut sinna kaabli otsa ühendada siis saab nii netti kui faile vaatama minna. See ei loe kas otsid need gateway nr üles või paned automatic.
                            Maailm oleks puhas ja süüta
                            kui poleks õllejogurtit
                            - Õ.Õ.

Comment

Working...
                            X