Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ketta ruumi kadumine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ketta ruumi kadumine

oman IBM S60s rüpperaali. muidu oleks nagu suurem osa asju suht ok, aga päris suur osa kettaruumist on kuskile uugametsale kadunud. viimati vaatasin, et ketta suuruseks ütlevad aknad 69,...GB ja vaba ruumi on 11GB. kui avada C ketas ja kogu kraam ctrl+A käsuga aktiivseks teha, siis kõikide asjade kogumaht on 29,...GB. 69-29-11=29, aga peaks olema null või sinna lähedale. olgu veel lisatud, et peidetud ja süsteemi asjad on nähtavad. kasutuses on IBM eelinstallitud konf, mis on kord täiesti lagedaks tehtud
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Vs: Ketta ruumi kadumine

Ma kaklesin enda T60-ga - see raisk otsustas vaikimisi c: ketal paiknevaid asju samale kettale backupida. Ja tegi seda iga kord uuesti, mitte ei kirjutanud juba olemas olevat stuffi üle. Roogi see originaal tarkvara maha ja elad õnnelikult. Juba loodud asjad pead muidugi üles leidma ja välja viskama.

Comment

Prooviks võib "chkdsk c:" käsurealt käima lasta. Kontrolli lõpus näitab ta jaotustabelit - failide suurus, ntfs failitabeli suurus jm. Ehk saab sealt pihta kuskohast ruumiröövlit taga otsima hakata.

Comment

Rescue and Recovery on see, mis ruumi "neelab".

Comment

spacemonger

Comment

tänud kõigile vastajatele, katsetan mõned nipid õhtul järgi.
            kui kaltsupeade maalt minema saan, siis on plaan nagunii puhas süsteem peale lasta. teisalt pole siis muidugi kuskil karu p****s olles süsteemi taastada, aga vast elab üle

Comment

ülejäänud asjadest eriti abi ei olonud, aga selle Rescue asja vaatasin üle ja kustutasin backupid ära üks oli 17GB, teine 8GB ja siis veel mõned pisemad. süsteem on nagunii peetis ja selle taastamine ei oma mõtet. imelik, et C kettal on kaust RRbackups, aga selle suuruseks näitab windows 0 baiti. kausta avada ei lase ja muid toiminguid ka mitte.

Comment

Safe Mode peaks kõik lubama.
                Pane F8-t startimisel.

Comment

Võid ketta üle käia sellise asjaga nagu CCleaner.

http://www.ccleaner.com/

Ma juba mitu kuud kasutan (mitu korda kuus panen käima) ja imestan ikka, kui palju sodi võib koguneda - ta on mul isegi üle 100 MB suurusi "essuhunnikuid" näidanud...

Comment

Esmalt postitatud Bozz poolt
                    spacemonger
                    SequoiaView
                    on visuaalselt veel parem.

Comment

Esmalt postitatud paadikapten poolt
                      Võid ketta üle käia sellise asjaga nagu CCleaner.
                      ...
                      See võib-olla oleneb CC versioonist, kuid Windows TEMP kausta ja mõnikord ka Internet Exploreri cache jätab see proge kustutamata.
                      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                      ATiP1pN4XeM

Comment

mõnesaja mega, kuni paari giga kadumine ei ole suur probleem, lihtsalt oli vaja vahepeal masina ketast puhvrina kasutada ja kole nutune, kui pool kettast on kuskile kadunud

Comment

Minul on masin Lenovo 3000 N100 ja sama jama. Nüüd siis püüdsin uurida ja otsida seda RR kausta, et kustutada aga kuidagi ei oska leida seda ülesse.
                          Ühest foorumist jäi mulje , et nagu eraldi virtuaalketas on selle asja jaoks masinas...http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...8388ec38325955.
                          Kas keegi viitsiks seletada, kuidas sellest asjast lahti saada ja kettaruum vabaks saada. Sellist programmi nagu RR programmide loendis mul pole. Mitmesugused Lenovo Care programmid on küll seal.

Comment

ma sain asjast jagu.
                            kui võtta see backup manager või mis iganes selle asja nimi on, siis seal saab määrata, mida ja kui tihti varundatakse, lisaks on seal kuskil olemas ka koht, kust saad hallata vanu varundeid. mõtle enda jaoks sealt nimekirjast välja, mida sul vaja on ja lase ülejäänud minema. mina lasin kõik minema, sest vajalikud asjad on nagunii manuaalselt varundatud ja järgmine süsteemi taastus tuleb nullist...

natuke OT, aga mu masin ei ole nõus stnd-by ja Hibernate olekust üles tagasi tulema. esimesest tuleb deski taustani ja hangub, teise puhul ei saa sinnanigi. probleem tekkis selle ruumipuudusega seoses, kui masin ükskord ütles, et backup ei mahu ära ja ma selle siis kinni panin. sama probleem oli ka enne süsteemi taastust ja juhtus ka samadel tingimustel tekkima. ma ei tea, kas otse sellest või lihtsalt on 2x asjad sündmused nii lähestikku juhtunud

Comment

Working...
                            X