jama seisneb selles et elan Tartus Raatuse ühikas ja neti jagab meile haaberst Infra...net on peris tasemel kohati ja jookseb päris hea kiirusega....aga dataneti, toru ja pumpa sisse saamisega on raskusi. Sisselogimisel ütleb et 2 ühesugust IP-d ei saa olla korraga sees. Maja või siis poole maja kohta saab sisse ainult 1 kasutaja, ülejäänud plokeeritakse ära. Kui mul hästi veab siis kord kuus mul õnnestub dataneti sisse saada...see tähendab et ma üksi ühika peal olen sees, ülejäänud on järjekorras.
Proovisin vahetada IP aadressi ja muid trikke IP-ga, aga ei aita kirjasin commanderi ipconfig /renew aga tulemust pole, IP jääb samaks.
Kas keegi oskab õpetada kuda käib asi nii, et login ennast kooli/töö serverisse ja sealt kasutajana login ennast dataneti...sealt tõmban faili kooli/töö serverisse ja sealt endale ühikasse...kõik toimub commanderis, aga pole kogemusi selles vallas eriti, aga tean et see on teostatav...kuda???
Või siis kas saaks kudagi otse ühikast ennast dataneti sisse logida????
???
???
Proovisin vahetada IP aadressi ja muid trikke IP-ga, aga ei aita kirjasin commanderi ipconfig /renew aga tulemust pole, IP jääb samaks.
Kas keegi oskab õpetada kuda käib asi nii, et login ennast kooli/töö serverisse ja sealt kasutajana login ennast dataneti...sealt tõmban faili kooli/töö serverisse ja sealt endale ühikasse...kõik toimub commanderis, aga pole kogemusi selles vallas eriti, aga tean et see on teostatav...kuda???
Või siis kas saaks kudagi otse ühikast ennast dataneti sisse logida????
???
???
Comment