Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Xp'ga mure :S

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Xp'ga mure :S

Selline mure, et kui DeskDop ette tuleb, siis viskab kella kõrvale mõne ikooni ja siis on täielik vaikus, proese ei tee midagi, kõvaketta tuli ei vilgu ka eriti :S Nagu mingi 1-2 minuti pärast alles tulevad teised ikoonid.. :-/

Mis muud arvuti parameetrid on?
    Äkki on arvuti lihtsalt lahja!?
    Omal 1,1 Celeron ja 40G ketas, mida rohkem ketas täis, seda kauem käivitub.

Comment

Celeroonil võta kiirus ja jaga kahega, siis saad normaalse pentaka kiiruse. Krat mul on norm arvuti (Pentium) protsessor loomulikult, te vist ei lugend korralikult, arvuti ei tee midagi, prose näidik on jummalast all ja nagu seisab lihtsalt. ??

Comment

-ootab võrku järele, mõni applikatcioon tahab netti pääseda ja teeb seda kuni kinga saab;
        -laeb mingit sodi üles - kasuta regeditit, msconfigi ja muidugi Ad-awaret. Uskumatu millist saasta sellega masinast leiab;
        - mitte küll sellega seotud kuid veel vaata ega wint liiga täis ole ja millas sa viimati defragmenteerisid.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Vat see on juba nõu, tänud.. nüüd ma ise ka mõistan, mingi proge piinab arvutit, sest enne kui firewall pole laadund ei saa keegi internetti :P Aga kas on võimalik muuta progede startupi järgjkorda  ???

Comment

Kui kasutad Norton AV,siis aitab IP-aadressi määramine.(kui on määramata)
            Control Panel/LAN--properties--TCP/IP properties-"use the following IP-address":esimesele väljale paned 192.168.0.1,alumisele peaks peale reavahetust tekkima 255.255.255.0
            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Kasutan F-Protti. Aga fireWall on jah Nortoni oma.

Comment

nii muuseas võtd masinast ka AdAvare ja Spypot-ga üle lasta

Comment

Mai julge sellega jamada, mul eelmine kord jooksis masin totaalselt maha, kui selle asjaga katsetasin >. Ja asi pole netist tulnd sitas, seda on juhtund ka peale formatti. :

Comment

Tõenäoliselt on jah asi mingtes progedes.

võta regedit, mine hklm->software->microsoft->windows->currentversion->run.
                    Tee sellest kataloogist export.
                    Kustuta kogu kataloog tühjaks.
                    Proovi siis uuesti käivitada. Kui enam ei ole probleemi, siis on üks neist programmidest selle põhjustaja, muidu mitte. Pärast saad selle expordi uuesti importida ja kõik taastada.

Peab aga tunnistama, et olen ise ka ühe samasuguse probleemiga kokku puutunud. Masin oli ~500Mhz, 256 ram, 2 videokaarti. Samamoodi passis samas kohas täitsa hangunult ja natukese aja pärast lippas ideaalselt. Seda kohe sinna XP installimise järel esimesest buudist saati! Ühel hetkel aga läks see iseenesest ära ja nüüd mõnikord passib, mõnikord mitte... võta nüüd kinni, milles asi on. Kõik updated ka tehtud...

Comment

Esimesest boodist see polnd, aga kui proged sisse said, siis hakkas pihta, mul ka koguaeg ei tee, ma parem sellest ei räägi, mis masin mul on, ma kardan, et saan siit sellise vastuse, et sul ei tohiks üldse Xp tööle hakata . Aga eks ma uurin seda progede teemat. Ma ise arvan ka, et viga on selles, sest Xpl pole stardi järjekord koguaeg sama, vahest tulevad hoopis teised proged ennem, kuid pole seda jälging, et kas siis on kõik ilusti, või mitte. Ja samas masin pole hangund, kõik jookseb, no mitte hästi, aga kõik asjad tulevad lahti, netti ei saa, selleks, et Fw´d pole, aga muidu saab kõike teha :P eks ma vaatan peale kooli, mis tulemust see annab, mida soovitasid.
                      Aga tänud kõigile abilistele.

Comment

äkki aitab see teema hinnavaatluse foorumis ???
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

No vend on Arvuti Kasutajat lugend ja võõra tarkuse sinna kirja pand.. Seda lugesin minagi ja selle kohta ütledi, et kui kõik see ära võtta, siis on tegemist Windows 2000 mul on see plaat olemas ja kui ma teda tahan lasen sisse, mitte ei hakka Xp'd ahistama

Comment

Working...
                          X