Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Wapi küsimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Wapi küsimus

kuidas teha lihtne leht millelt saaks telefoniga oma pilte ja midisi alla laadida?
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Ma proovisin, panin lihtsalt pildid üless, aga nii ta alla ei laadind Mu arust ei pea see leht üldse wap leht olema, sest käisime laadimas tasulisi pilte nii: võtsime pildi propertis i ja lihtsalt tagusime telefooni selle adressi sisse, väga hästi toimis, kõik tulid alla.. :P Aga kui panin ise tillukese jpg. siis ei saand

Comment

Võimalik, et ma eksin, aga wapi jaoks oli vist mingi oma pildiformaat ka olemas (vabandust kui ma siis eksisin)
      transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Jah sai kunagi tehtud ise päris korralik wap kodukas aga siis läksid failid kaduma ja sinna see jäi... Aga sõbral on veel üleval mille wapi aadress on www.zone.ee/stimmu/ummits.wml ja see kodukas on tervenisti tehtud nende kolme programmiga. ühega saab gif ja muid pilte teha wapi versiooniks... aga muidu on need aegunud programmid... olen netis kohand palju mahulisemaid programme aga alguseks on needki head kes asja proovida tahab saab need siit. http://www.zone.ee/dannuwap/Nokia/Wap%20proged.rar
        msn: pois11@hotmail.com

Comment

Aga tänapäeva telefoon võtab kõigetavalisemad jpgd lahti ju, vähemalt ma olen nii aru saand, sest faili laiend on ikka kas jpg või gif. Kui telefooni adressi kribad. vaata www.tagtag.com sealt saab tasuta Wapi ruumi..ei tea kuidas toimib, aga kuskilt peaks saama sinna Wapi lehe võluda

Comment

Nojah ex ikka, isegi vanemad telefonid teevad tavalisi jpg lahti... pilt ei tohi ainult liiga suur olla. Aga milleks sinna www.tagtag.com panna kui saab ka eesti serverisse kuhugi ülesse riputada. Muidugi seal on vast koduka alg koodistik valmis tehtud, et jääb aind tekst ja pildid lisada aga see pole ikkagi see kes midagi isikupärast tahab teha.
            msn: pois11@hotmail.com

Comment

OK. selle piltide ja lugude laadimisega sain nüüda sja korda aga nüüd tekkis järgmine probleem-
              Midi fail- mis nõudeid peab jälgima, et kindlalt telefonis mängiks
              praegu on osa mängivad osa mitte aga alla laetavad on kõik.
              Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Osad telefoonid ei mängi lugusid, mis on liiga pikad :-/...

Comment

Aga milleks sinna www.tagtag.com panna kui saab ka eesti serverisse kuhugi ülesse riputada. Muidugi seal on vast koduka alg koodistik valmis tehtud, et jääb aind tekst ja pildid lisada aga see pole ikkagi see kes midagi isikupärast tahab teha.
                  No inimene küsis midagi lihtsat, mõtlesin et see peaks olema suurepärane, et telefooni pilte ja midisid saada >

Comment

Working...
                  X