Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Audio draiveri probleem ML N700

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audio draiveri probleem ML N700

On selline lugu, et õe läpakal (ML N700) sai aku windowsi buutimise ajal tuhjaks ja pärast enam kuidagi käima ei läinud, lahenduseks sai tehtud format ja uus windows peale (XP Pro SP2) aga paljud draiverid jäid puudu. Sain mitmel päeval jamatud sellega ja õnnestus leida ja taastada kõik draiverid peale audio draiveri, seadmeks on: Analog Devices AD 1981 B (L) @ Intel 82801 DBM IC4-M AC 97 Audio Controller [B-1]
    Selle nime sain teada kasutades EVERESTi
    Teised driverid taastasin programmiga Driver Genius, mis omakorda tõmbas audio driveriks hoopis Vinyl AC`97 Codec Combo Driver (WDM), mis sai peale installitud, aga see ei mängi heli.
    Otsisin õiget driverit ka aga täpset tüüpi ei leidnud ja ligilähedasi installides ütles lõpus alati et ...driver not found...

Mida teha et läpakas kõlbaks edaspidi ka muusika kuulamiseks, ehk oskab keegi aidata õige driver leida või omab sama masinat ja teeb ise koopia oma masina driverist vms. Või on olemas mingi kombom driver, mis erinevatele helikaartidele peale läheb?

Head nõuanded on oodatud

Tänud ette
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Vs: Audio draiveri probleem ML N700

Proovi neid http://www.speedyshare.com/390556940.html

Comment

Paljudel masinatel peab enne audio draiveri installi olema peal selline asi http://support.microsoft.com/kb/888111

Comment

Just, ma ise maadlesin kah selle probleemiga.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Läpakas pole küll minu käes hetkel, aga varsti proovin järgi, nüüd lähen jõuludeks ja aastavahetuseks internetist kaugemale. Aitäh nõuannete eest, hiljem kommenteerin mis asjast sai.
          Häid jõulupühi ja head vana-aasta lõppu siis minu poolt

Comment

tasuks läppari alt kleepsult vaadata mudelit ja seda googeldada..
            ml'id on olnud asustek läpparid..mille draiverid netis saadaval.
            ordi omad jällegi compal, millede draiverid saadaval inteli lehel..

mudeli järgi..see mis ml või ordi paneb see vist nende enda fantaasia kui ma nüüd ei eksi

Comment

Jälle üks teema kus olen unustanud vastata.. Igaljuhul, Läpparil oli emaplaadi viga ja seetõttu ei tahtnud õiged draiverid peale minna. Teinekord uuesti proovides läks peale kohe esimene googlega leitud draiver. Aga pidevalt juhtus muid probleeme ja lõpuks see läppar läks mahakandmisele. Soovikorral saan veel pakkuda ekraani ja klaviatuuri, kui keegi nii vana mudelit veel omab

Comment

Working...
              X