Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Protsessor kuumeneb üle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Protsessor kuumeneb üle

Probleem läpakaga HP Pavilion XT512 Vaatasin everestist et prose temperatuur 60 kraadi arvuti annab veateate ja nõuab windowsi sulgemist ennemalt pöörles see väike vent ammuilma kui prose hakkas kuumenema.Vent on ise korras-kontrollitud aga tema pistikupessa ei tule 5 volti Kas saab kuskilt seadistustest seda vendi käimaminemist madalamale temperatuurile seada ?Vaatasin ka biost-see nii hõre et ei oska kuskilt aga mu lauaarvuti bioses on temp. reguleerimiseks mitu võimalust.Muide sel läpakal kokku 3 venti sees .Kas oleks võimalik see töötav vent mitte töötavaga paralleelida-siis oleks jahutus olemas või on see loll idee?

Vs: Protsessor kuumeneb üle

kas hp-ga progresi kaasa ei saanud? emaplaadiga on tavaliselt kaasa tulnud prose,rammi ja muu sellise näitaja ja sealt olen saanud temp-i kella madalamaks keerata.

Comment

See vana juust -juba mitmes omanik- kaasas ei olnud midagi kuid siiani töötas hästi jama hakkas siis kui mul üks tuttav ta kaasa viis ,tahtis biost uuendada aga ütles et ikkagi ei saanud uuendada ei tea mis ta seal tegi algul ei tulnud viga välja kuna töötasin ta-ga lühiajaliselt ja tuba oli ka jahe, alles hiljuti avastasin et see kuradima vent ei pöörle .

Comment

mõnikord aitab bios-i kellade nullimisest, kui see bios-i tõttu nii teeb. samas proovida võib

Comment

Aita ja juhenda kuidas ma need kellad nullin- eespool kirjutasin et bios harjumatult hõre st. funktsioone äärmiselt vähe!

Comment

lihtsaim varjant on bios-i aku umbes pooleks minutiks maha võtta.see kus see väike aku asub,on pea igal margil erinev.

Comment

Mis jamad, puhasta masin korralikult ära, läpparid koguvad tolmu paremini kui PC ja seal vähem ruumi ka. Tavaline asi et tolmu täis ja ei jahuta.
              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Võtsin patarei välja 5min. ei aidanud-kõik endine ainult kellaaeg vale .Panin õigeks.
                to murphy:arvutis tolmu ei olnud viga selles et vent ei käivitu kuigi prose kuum kui arvuti oleks tolmu täis ei jääks vent seisma kuna temperatuur ei lange nõutud tasemele!

Comment

miskiste hp masinatega oli jh see jama, kuskilt poole kõrvaga kuulnud, tehas vahetas neild vist mingi aeg tasuta välja. Aga need olid vist uuemad, kui tõesti vigane anna vendile 5V peale ja las puhub kogu aeg, saabgi jahedam ja masin kestab kauem.
                  Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                  1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                  2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Ma ise arvasin ka et muu ei aita ,muide massin ise2002 a oma-äkki oskad öelda kust seda 5v kõige parem võtta oleks kas hdd toide-see kannatab vist paremini kui vente paralleelida???

Comment

Working...
                    X