Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
njah kui siin tegemist autoelektroonika kontrolliga siis kisub asi suht jamaks.Nimelt ise olen olnud autoelektroonikat tootvas firmas testseadmete hooldaja ning karjuks kohe kõvasti, et selliseid andurimõõtmisi tehti parasjagu keeruliselt.Aga saab näit ilhtsama testmasina mingi PIC kontrolleril ja multipleksorite peal valmis teha.Kui tõesti vaja isegi signaali kuju kätte saada.
palju selle nintendo värgi eest tahad? või anna skeem :
Skeemi on Elektori ajakirjas (võin numbri välja otsida)kuid plaat paras kribu, täis SMD elemente. Lisaks on peal ROM, mille sisu mul pole. Juppidena läheb arvatavasti kokku üle 1,5K.
Võiks noh ntx. 500-600ga pakkuda (komplekt koos Gameboyga sest plaat üksi ei funksi). NB! Gameboy on must/valge.
Asi töötas nagu tavaline digioss, isegi Fourier' rida arvutas.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Jah, põhimõtteliselt küll. Aga las ma otcin ta kuurist kultuurikihi alt üles. Loodetavasti pole rändama lännu ...
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Krt see oli sul küll väärt investeering ja felch sina annad ka kõik väärt asjad liiga odavalt ära Ma julgen öelda, et autoelektrikule on see väärt instrument, selle 500 teenib 3 diagnostikaga tagasi kui ossi kasutada oskab. Ise pusserdan picosope´i ja mingi 30khz muunduriga. Aga siganaalid jooksevad ilusti välja Kas tegid ise sellele pcb valmis?
"Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
Aga teeme oksjoni! Mul pole raha vastu midagi Aga olen unustanud teda otsida...
Comment