Tahaks endale natuke mälu juurde aga ei ole veel kindlat vastust kuskilt saanud. Küsimus siis selline, et mille järgi neid peab valima. Tean seda, et mul on PC2100 DDR SDRAM praegu arvutil küljes ja et otsima peaks justnimelt selle DDR SDRAM järgi, aga kas see PC2100 omab kh tähtsust (peaks olema kiirus vms). Tean, et see sobib aga kas näiteks need ülejäänud kah sobiksid?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
RAM-i valimine
Collapse
X
-
Vs: RAM-i valimine
Everest näitab, et Bandwidth 2155 MB/s, ehk siis pc2100 suurim, mida saan?
A ja teine küssa on see, et mul on 250W toide, pentium 4 1.70, 256 mb pc2100 mälu, 32gb kõvaketas ja DVD kirjutaja, 2 jahutit, floppy rom ja mx440 videokaart ja tahaks teada, kas see 250W on küllalt või vajaks paremat?
EDIT:Everest näitas, et CPU võtab max 84W ja emaplaadi manual ytles et RAM sobib PC1600/2100viimati muutis kasutaja katkine; 14 m 2009, 22:30.
Comment
-
Vs: RAM-i valimine AMD
Üks küsimus teemale lisaks. Asi mul ikka segane : AMD Athlon 64 X2 dual 5000 ja 6000 seeria töötab seesmiselt 64-bit, aga prose säär 128-Bit. AMD koduleht räägib vaid sellest, et erinevaid tüüpe ärge kokku pange ja muu säärane tavainimesele mõeldud reklaam. Emaplaatide tootjad soovitavad margi järgi mälusi, mida meil üliraske saada ( näit HITACHI- bpr740, made in japan ).
Siis kumb mälu on sünkros prosega Athlon 64 X2+ 64-bit või 128-bit.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Esmalt postitatud reuter pooltkiirem mälu võib küll joosta madalal kiirusel, aga hea emaplaat võib muud settingud jälle paremaks panna, seega kaudselt ikka jõudluses võidad. kui emme ise seadeid ei muuda, siis mälu seadete alt võib kiiremate mälude puhul julgelt normali asemel panna nt turbo vmsNühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Vs: RAM-i valimine AMD
Esmalt postitatud erku pooltÜks küsimus teemale lisaks. Asi mul ikka segane : AMD Athlon 64 X2 dual 5000 ja 6000 seeria töötab seesmiselt 64-bit, aga prose säär 128-Bit. AMD koduleht räägib vaid sellest, et erinevaid tüüpe ärge kokku pange ja muu säärane tavainimesele mõeldud reklaam. Emaplaatide tootjad soovitavad margi järgi mälusi, mida meil üliraske saada ( näit HITACHI- bpr740, made in japan ).
Siis kumb mälu on sünkros prosega Athlon 64 X2+ 64-bit või 128-bit.
prose ribalaius on üks asi, aga mälu kasutavad ka teised asjad, net kettad, graafika jne.
Comment
-
Interneti avarustest leidsin läbi raskuste ingliskeelseid vasteid. Kokkuvõttes oli soovitus: vaadake milliseid mälusi soovitab just emaplaadi tootja ning valige seeria järgi, ehk hetkel siis 6000 seeria ja üles- 128 / alla selle -64.
Nädala lõpus saabuvad järjekordse uue arvuti jubinad- saan omal nahal ära katsetada.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
Comment