Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti MÜRA vähendamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti MÜRA vähendamine.

Probla on selles, et arvuti müriseb tööajal liiga
    palju. Täpselt ei tea, mis müriseb rohkem, kas toiteka
    ventikas või protsessori vent.
    Aga kui arvuti Stand By-sse panen, siis töötab ainult
    toiteka vent. Siis on kõik väga vaikne.
    Järelikult prossa vent müriseb.
    Mida teha? ???

Uus ja vaikne vent osta äkki?

Vendi kiiruse regullimisest on siin nii skeeme kui juttu old, seda võid ju ka proovida...aga siis pead hakkama prose tempi jälgima...
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Selles et prose vent lärmab, võid veenduda kui teda töö ajal hetkeks peatad (käega).
      Lärmakas vent tasub ruttu vahetada sest 1 hetk jääb ta vait ja hetk hiljem on prose küpse.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

uuz vent, miz muud

Comment

Ei see korraks peatamine teda küpseta...
          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Enamuse mürast annb ikka jah prose vent, toitekas ju suht olematu häälega, aga prose ka kõige "hädalisem" jahutusega
            Head susserdamist !

Comment

ei maksa unustada, et ka mõned vindid on erakordselt lärmakad. ibm-id, maxtorid ja wd-d kipuvad aja jooksul vilistama hakkama, seaväravad ja fujitsud on suhteliselt vaiksemad.

no ja ka videokaardi ventikas võib müra teha. rusikareegel: mida väiksema läbimõõduga ventikas, seda lärmakam.
              GSM: 5039624

Comment

Mis uus : Võta vent ära, pese kraani all sooja veega tolmust puhtaks ja käib edasi nagu uus.. no kui laagritega jama on siis ei käi, aga tasub kindlasti proovida

Comment

Mis uus Võta vent ära, pese kraani all sooja veega tolmust puhtaks ja käib edasi nagu uus.. no kui laagritega jama on siis ei käi, aga tasub kindlasti proovida

<= unustasid lisada et kasutatax Fairy-t pesemisel...irww ;D

Comment

??? Sada korda juba ventikat puhastanud.
                    Hakkas veel hullemini mürisema.
                    Ventikas loksub mootori otsas nii et mühiseb. :-[ :-[

Comment

Mis uus : Võta vent ära, pese kraani all sooja veega tolmust puhtaks ja käib edasi nagu uus.. no kui laagritega jama on siis ei käi, aga tasub kindlasti proovida
                      ma jätan ütlemata, mida ma arvan kraani all ventika pesemisest, aga müra ei tekita mitte tolm vaid kulunud ja loksuv plastmasspuks, mis laagri funktsiooni täidab.
                      GSM: 5039624

Comment

oleneb muidugi kui võiams pill on sul???
                        selles mõttes et kui head jahutust saada ei taha nagu mõni 3000mhz
                        siis võid mina arvuti poodi sealt küsida vana toiteka vent ja see aretada oma prose radikale
                        enda vana 500 sai tehtud ja see oli kah klocatud ikke päris lõpuni välja ja temp ei tõusnud üle 40

Comment

Venti võib hetkeks peatada küll, radikas annab ikka põhilise jahutuse, vent tuulutab omakorda teda. Kui radikas ära kukub, on küll ruttu küpse.
                          Peatamisega teed kindlaks milline tuulik lärmab, kõiki ei ole ka mõtet vahetada.
                          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

:-/ Selles olen ma kindel, et prosse vent müriseb.
                            Muud üle ei jää, kui uus osta (vaiksem). :-/
                            Protsessor on 500 MHz AMD K6

Comment

Mul Cel 2Ghz aga külmikust 2x vaiksem Muuseas võid proovida SpeedFaniga fanide kiirusi muuta...

Comment

Working...
                              X