Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti MÜRA vähendamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võibolla proovin ka pöördeid vähendada.
    "RAADIO" ajakirjas oli lihtne skeem ventikate
    pöörete reguleerimiseks.S.t. kui temp üle piiri läheb, siis
    lülitab ventika sisse (ja vastupidi).

Comment

kas mitte qwerty leheküljel ei olnud taoline skeem et termo takiga mis on radika küljes reguleerib ventika pöördeid automaatselt
      vastavalt vajadusele

Comment

Soovitan proovida ka Speed Fanist kiirusi muuta...pmst peakt töötama...mul hetkel 100% peal...Automatic Fan Speed on ka valitud...

Comment

Osta uus ja vaikne cooler!"Arvutikasutaja" kiitis siin hiljuti Spire WhisperRock 4.Ise kasutan juba tükk aega Titan TTC-D5TB ,ja olen väga rahul.Isegi täispööretel hea vaikne.Tigma müüb seda Titanit praegu 160.-
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Aga ma olen mitu venti nii vaikseks saand > Pärast panin õli ka sinna taha.. milles ma süüdi olen, et nad tööle on hakand nii :-/...

Comment

Õlitamine aitab küll kui puks läbi ei ole. Pesemine...nojah, ise tead.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Aga ikkagi soovitan proovida, kui uus vent on ostetud, siis pole ju midagi kaotada, kui peale puhastamist ja õlitamist tööle ei hakka, siis süüdista mind... Ja pane uus vent sisse, aga vähemalt proovisid.
                No tolmu võib ju ka lapiga maha nühkida  

Comment

Tolmu eemaldamiseks on suruõhk väga hea. Kui garaaþis kompressorit ei ole, osta poest purgiga. Tolmuimejaga võid ju ka proovida, aga see kipub nõrgaks jääma.
                  Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Tihti on ventiga maadlemine vähetõhus, kuna müra on tegelt virratsioon mida tekitavad kõikvõimalikud plekid arvutis. Seega tasub kindlaks teha suurim müraallikas ja see esimesena ära summutada.

Comment

ise ostsin ükskord siin just hiljuti ühele arvutile jahutuse vent väike kuna suur ei mahtunud, noh panen tööle ja nagu müra oli ikka liiga palju siis asetasin sellle vendi ilusti pukside peale ja siis radikale, ja nüüd ainult kuuled kerget tuule vuhinat

Comment

Aga mis see vesi siis teeb, ega seal rooste ei lähe ju midagi > Kõik on ju lakitud ja nagunii tuleb ära kuivada lasta, enne kui õlitada saab.. Ja poest küll ei tasu osta suruõhku, võimsam vene tolmuimeja, millel saab toru ümber tõsta puhuv vägevalt :

Comment

Aga mis see vesi siis teeb,
                          Mina lihtsalt põhimõtteliselt ei pane ühetgi asja, mis oma tööks elektrit tarbib, vette. Iial ei või teada, mis peeti läheb, luuavarrest võib ka pauk tulla...
                          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

äkki proovid seda?
                            Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
                            DeeJay Catass

Comment

Julgen ka siitpoolt soovitada Titan firma jahuteid.Vähemalt mina kuulen enda arvuti häält ainult siis kui toas on TÄIELIK vaikus...

Comment

Kleepige korpuseplekid seestpoolt pigimatiga üle. Radikaalne ja pakun et väga efektiivne lahendus. Vint kinnitage kummipuksidega. Vendid pange õigetpidi ja väiksemate pööretega käima. Küll siis vait jääb.

Comment

Working...
                                X