Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti MÜRA vähendamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

.............

Comment

ei ole minu aruts eriti hea see titan, vot jõle lärmakas siiski minu jaoks
      ise kasutas spire oma kohe palju vaiksem
      küll aga jah ei tea neid teste mis need ajakirjad teevad
      usun oma temp. näidikut ja kõrva

Comment

:-/
        ...Ventikad on mul mõlemad õhtal,
        vaevalt..vaevalt pöörlevad veel. :'( :'( :'(
        Tilk õli puksi vahele aitab ajutiselt!
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Vaat et suvalist õli ei pane, ma kunagi panin tilga mingit olmeõli ??? pärast seda ei käinud vent üldse ringi ;D >
          Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

.-.-.--.---

Comment

:-/
              Aga kui uued ventid ostan, kas siis on vaja neid määrida või õlitada. Või on seda juba tehases tehtud?
              Võibolla tulebki neid õlitada aegajalt.
              Suure kuumusega kuivab määre ära ja nii need asjad ära kuluvad.

Comment

kui poest ostad ära neid õlitama küll hakka see rikub nad ära ( loe teeb lärmakamaks jne.)
                põhimõtteliselt on igal vendil oma kindel tööaeg kaua nad puutumatta ilusti veerema peaksid oma puksidel või laagritel ilma et neid näppida tuleks, st. õlitada või mida iganes, nii et kui uued ostad ära näppima hakka siis töötavad kõige paremini, kui juba oma tööaeg läbi on ventidel siis juba peaks hakkama ise määret vahele panema

Comment

Tänud!!

Comment

osad kõvakettad võivad ka väga kõva taust müra anda
                    Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

asi nii et kui panen pc stand by-sse siis on müra tunduvalt vähem, arusaadav et puks on prosse ventil kutu >.
                      ja kõvaketas nii suurt müra küll ei tee, see mul täiesti vait, nagu polekski

Comment

kui arvuti stand by'sse paned,siis prose vent käib ikka. see mis vait jääb on kõvaketas

Comment

......................

Comment

Stndby-s lülitatakse kogu masin välja. Jääb toide (mõnel juhul) klaverile ja NIC-ile. Kõik see tuleb +5V abitoitest. Vähemalt minu masinas ei tööta toiteka vent. Võimalik et mõnel mudelil see käib kuid ssi võiks vent olla 5V-ga toimiv. Abitoite jahutamiseks oleks loogiline vent ka käima jätta (seepärast abitoide põlebki!) kuid enamasti seda ei tehta
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Khm, kuidas felch unustas mainida nii lihtsa asja, et enamikel uuematel emaplaatidel saab valida kahe standby režiimi vahel >
                              1) S1 ehk POS (power on standby) sel juhul tavaliselt jäävad vendid jooksma, prose töötab vist aeglase kellaga; vindid video, LAN jm. on väljas
                              2) S3 ehk STR (suspend to RAM) sel juhul prose sisuliselt ei tööta, selle tõttu ka prose vent seisab, toiteka vendil olen näinud nii ja teisiti varianti; põhimõtteliselt ainus, mis arvutis töötab, on RAM ja RAMi refreshi ahelad.

Suur Vaim on kõnelenud
                              Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

P2hiline vali korralik laagritega vent, v2imalikult suure l2bim22duga,kui pinget 1|3 v2rra v2hendada on myra palju v2iksem,kasuta korralikku radikat,( vaskp2hi, hea termopasta,arvuti korpusest oleneb ka palju, tglt see on pikk jutt kuidas vaiksemaks saada, oleneb systeemist ja mida tahetakse saavutada.

Comment

Working...
                                X