Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti MÜRA vähendamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mul täpselt sama probleem, prose(Intel Pentium III 450MHz) ventikas teeb liiga suurt lärmi, tõmbasin omale Speedfani ja vaatasin, et kui kõrgele tõuseb temperatuur täiskoormusel ja peale 15 min täiskoormusel töötamis tõusis temperatuur 43 kraadini, vahest tuleb ette, et sama arvuti peab tööd tegema täiskoormusel kuni 2 tundi. Kui niisama kuskil netis ringi surfan siis oli temperatuur kuskil 36. kraadi juures
    Kas st seda et prose ventika kiirust vähendada pole soovitav, kasulikum panna suurem radikas või vaiksem vent?

tegelt ma arvasin, et see Fan01 võiks olla prose temp aga mis see Fan 2 on sellest pole õrna aimu kah.

Comment

vbolla plx vaja olnd nii vana teemat üles kaevata, anyway on mul vanas arvutis siiani sama vent, ple veel seisma j22nd :P
      nyyd rohkem uue arvuti taga, vana ple enam nii t2htis

Comment

mul niipea uut arvutit vaja pole aga vaiksemaks tahaks saada küll

Comment

Originally posted by Propeller@Nov 13 2004, 13:51
          mul niipea uut arvutit vaja pole aga vaiksemaks tahaks saada küll
          loe eelnev teema läbi ja saad targemax selles valdkonnas
          Info võib olla ELUOHTLIK!

Comment

mul aitas kunagi see et korpuse küljega risti panin ühe plast pulga nii et üks ots toestus korpuse lae nurka ja teine vastu venti, siis panin teibiga pulga natuke pinge alla ja voila ei mingit mühinat :blink: - oluline on et liiga pinges ei oleks muidu poob vendi kinni ja ongi kõik..
            <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

tegelt tahtsin küsida seda, et kui suur võib olla maksimaalne temperatuur sellisele protsessorle nagu minu arvutil( Intel Pentium III 448MHz) kui ma vendi kiirust vähendan siis kui kõrgele võin prose temperatuuri lasta.

Comment

Originally posted by Propeller@Nov 14 2004, 20:11
                tegelt tahtsin küsida seda, et kui suur võib olla maksimaalne temperatuur sellisele protsessorle nagu minu arvutil( Intel Pentium III 448MHz) kui ma vendi kiirust vähendan siis kui kõrgele võin prose temperatuuri lasta.
                70 kraadi
                GSM: 5039624

Comment

tere
                  tõmbasin ka speedfan&#39;i

kas on normaalne et nii kõrge temp. asjadel on ?
                  masin on 850Mhz clokkimatta.

käed HDD peale panen siis on asi ikka päris kuum.

mul vist emapl. et toeta fan-ide kiiruse muutmist selle proge abil.
                  Kaitse ei väldi lühist, vaid kaitseb lühise tagajärgede eest.

Comment

Working...
                  X