Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

küsims suurele ringile!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsims suurele ringile!!!!

Kas IBM T41 läpaka jahutus sobib IBM t40p läpakale?

Vs: küsims suurele ringile!!!!

Ei oskagi öelda, kui asjandus sinna sisse mahub ja voldid/amprid samad siis mina nagu ei näe probleemi aga see ei tähenda, et sa mind kuulda peaks võtma kuna ma ei ole kindel.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

Jah! Sobib. T40/41/42 töötavad üsna sama jahutusega, seega ei tohiks probleemi tekkida.

Comment

arvan, et ei sobi. t40p kasutab võimsamat videot, mis vajab ka radikat, mistõttu on radikas pikem ja ulatub video kivini.. t41-l on video kivi jahutuseta.
        M: LCD paneelid sülearvutitele. Suur valik! PS abiks.

Comment

OT. HP Pavillion DV6000 masin kooleb tüüpiliselt videokivi ülekuumenemise tagajärjel. Ei tea, kas kivi ise põleb või kaob BGA-korpuses mingi pallikese kontakt, masin piiksub: 1 pikk, 2 lühikest ja ...kõik.
          HP ise ka tunnistab seda moka otcast ja soovitab BIOSi upgradet, kus video takt maha tõmmatud. Kui juhtud õigel ajal lugema, päästad masina. Nagunii loed päevast päeva HP Q&A lehti, eksju? Kui ei ...siis ei. Samsungi läpakas pidavat sama chipset korralikult töötama. Erinevus on jahutuses: HP kones on kõik kivid ühe radika all.
          Konkreetne "case" venna läpakaga ...which just did not make it....
          Jahutus on oluline! Ehk paneb mõtlema... ?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Pane videochipile hõbepaberraam ümber, kalla kanget viina sisse ja põlema. Kui hästi läheb, siis sulab BGA pin oma kohale tagasi.
            On tehtud nii ja edukalt

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
              Pane videochipile hõbepaberraam ümber, kalla kanget viina sisse ja põlema. Kui hästi läheb, siis sulab BGA pin oma kohale tagasi.
              On tehtud nii ja edukalt
              Krt ja mina mõtlesin et mina remondin aegajalt arvuteid ebatavliste ja jõhkrate meetoditega. Aga kui sa nüüd kägu ei aja siis see ületab kõik

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
                On tehtud nii ja edukalt
                Proovisin ka seda meetodit, kuid vist ei läinud õnneks. Viina asemel kasutasin naftat.

Comment

Esmalt postitatud Madlobster poolt
                  Krt ja mina mõtlesin et mina remondin aegajalt arvuteid ebatavliste ja jõhkrate meetoditega. Aga kui sa nüüd kägu ei aja siis see ületab kõik
                  Ei aja kägu. Aga kasutage ikka piiritust mitte naftat. Loomulikult on tegu "viimase variandiga" ja edu ei ole garanteeritud.

Comment

Working...
                  X