Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Varastatud Sülearvuti Hp Compaq 6710b

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Varastatud Sülearvuti Hp Compaq 6710b

Niisiis varastati 22.01.09 umbes kell 20.30 Kuku klubist Vabaduse väljak 8 mu sülearvuti HP Compaq 6710b. Arvuti enda saaks uue kuid seal on peal köik aastate jooksul tehtud lood, mitte ainult minu enda vaid ka teiste artistide salvestused, mis teevad selle väärtuse suureks. Cooleri loo remiks on seal kasvöi...
    Läptop on sinakas-hallikas, pealmisel kaanel on mölemas ääres näha kulumisjälgi ja kriipse.
    prose: 1,8ghz
    mälu: 1gb
    hdd: 120gb

KÖIGIL, KELLELE ANTUD MASINAT PAKUTAKSE VÖI ON KASVÖI MINGISUGUST INFOT PALUN VÖTTA ÜHENDUST PRIVAATSÖNUMI TEEL VÖI TELEFONIL 53882778
    Paluksin teilt abi, et kui kuskil pakutakse antud isendit, siis sellest teada anda!
    Tegemist ei ole minu enda arvutiga vaid mu sõbra omaga. Asja teeb tähtsaks minujaoks see et seal arvutis on ka minu lugusid!

Kristjan
    56499305

Tänud teile!

Vs: Varastatud Sülearvuti Hp Compaq 6710b

Aga arvutit on ju võimalik läbi neti jälitada(nagu moblatki IMEI järgi),kui sul paberid arvuti andmetega olemas ,siis on see tehniliselt võimalik.Täpsemalt ei oska aga õpetada.

Comment

Esmalt postitatud Simpel poolt
      Aga arvutit on ju võimalik läbi neti jälitada(nagu moblatki IMEI järgi),kui sul paberid arvuti andmetega olemas ,siis on see tehniliselt võimalik.Täpsemalt ei oska aga õpetada.
      Ega ikka pole küll kui pole mingit spetssofti sees,mis pasundab läbi võrgu - siin ma olen.
      Mac aadress küll aga see rohkem juhuse asi.

Kusjuures siin teemas on ka midagi õpetlikku - ärge hoidke vääruslikku asja (ja veel ainueksemplarina) kantavas seadmes.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt
        Kusjuures siin teemas on ka midagi õpetlikku - ärge hoidke vääruslikku asja (ja veel ainueksemplarina) kantavas seadmes.
        Seadme liikumisvõime ei oma tähtsus. Tagavara koopia(d) ja soovitavalt erinevatel meediatel (näiteks hdd+dvd).

Kõlab muidugi tagantjärgi targutusena.

Comment

Eks jah... see tagavara...
          Aga... paha lugu on see kui hakatakse muusikat levitama... noh, see oleks muidugi variant see varganägu (või see kellele müüdi) kätte saada...

Comment

Working...
          X