Vs: Pahalane ja Win 98SE
S.M.A.R.T.'i võiks ka huvipärast vaadata, mine tea...
Ma olen muidu ise parte näppinud Bootit NG'ga. Väga hea asi, kõik oma asjad sellega ümber tõstetud.
Huvitav kas sellele mõnda tasuta alternatiivi ka on? Pole nagu palju otsinud...
Ja rootkittide vastu kõlbab ka näiteks RootkitRevealer.
Aga mis pakette müür üldse kinni peab?
Võib-olla ei olegi viirust, on hoopis mingisugune DoS võrgust. Avalik ruum teadagi. Mine tea, äkki on midagi sharetud. Ning kuidas ja mis moel masin üldse ühenduse saab?
Miks küll tulevad mulle meelde kõik need koomilised juhtumid, et "Issand jumal, keegi vist häkib mind. Act tuled ju vilguvad. Aga ta ei tohiks ju vilkuda, sest "ma internetti ei kasuta".".
Tavalise inimese jaoks täielik müstika. Eriti põnev on dünaamilise IP omanikel. Iialgi ei või teada mida eelmine aadressiomanik teinud on. Äkki tegeles aktiivselt P2P'ga. Seda kõike siis veel lisaks tavapärastele skännimistele ja viirustele.
Muidugi võis mõni neist ka oma soovitud tulemuse saada...
Muide, mis on need programmid millele installereid ei ole?
S.M.A.R.T.'i võiks ka huvipärast vaadata, mine tea...
Ma olen muidu ise parte näppinud Bootit NG'ga. Väga hea asi, kõik oma asjad sellega ümber tõstetud.
Huvitav kas sellele mõnda tasuta alternatiivi ka on? Pole nagu palju otsinud...
Ja rootkittide vastu kõlbab ka näiteks RootkitRevealer.
Aga mis pakette müür üldse kinni peab?
Võib-olla ei olegi viirust, on hoopis mingisugune DoS võrgust. Avalik ruum teadagi. Mine tea, äkki on midagi sharetud. Ning kuidas ja mis moel masin üldse ühenduse saab?
Miks küll tulevad mulle meelde kõik need koomilised juhtumid, et "Issand jumal, keegi vist häkib mind. Act tuled ju vilguvad. Aga ta ei tohiks ju vilkuda, sest "ma internetti ei kasuta".".
Tavalise inimese jaoks täielik müstika. Eriti põnev on dünaamilise IP omanikel. Iialgi ei või teada mida eelmine aadressiomanik teinud on. Äkki tegeles aktiivselt P2P'ga. Seda kõike siis veel lisaks tavapärastele skännimistele ja viirustele.
Muidugi võis mõni neist ka oma soovitud tulemuse saada...
Muide, mis on need programmid millele installereid ei ole?
Comment