Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NTLDR is missing

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

NTLDR is missing

Tere, juhtus siis selline asi et üritasin teha triple booti aga midagi läks sassi ja tuli sellline error. Kasutan win xp pro osi. Tegin mingi progrega 2 HD siis tegin restardi ja viskas selle errori ette eelnevalt oli ka ubuntu peal. Arvutil on 2HD C ja M. Viskab ette NTLDR is missing
    Press Crtl+Alt+Del to restart
    Proovisin seda varjanti et paned XP plaadi ja proovid Repair aga kui panen boot CDlt siis hakkab selline sümbol vilkuma _ ja midagi ei juhtu. Olen suht algaja ja loodaks siit abi saada.

Vs: NTLDR is missing

Selle mingi progega lendasidki orki.
    Kõigepealt on sul vaja eelmised ketta sektsioonid taastada, siis fixboot xp'le.
    Hetkel on sinujaoks paraku lännu kõik sealt pealt. Üsna keeruline on seda korda saada (pole just 1,2 ja 3). Aga mitte võimatu, Võimalik, et paned kõik uuesti peale.
    Edit:
    Kirjelda täpsemalt, kuidas ennem süsteem töötas? (vahepeal ära katseta korduvalt, on natuke rohkem lootust, midagi sealt pealt kätte saada)

Antud viga:
    1. http://support.microsoft.com/kb/228004/

2. kirjeldus , kuidas saad lihtsalt ntldr taastada
    http://www.tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm
    3. http://support.microsoft.com/kb/318728

jne.. aga pakun, et see pole sulle täielik lahendus
    viimati muutis kasutaja yllsel; 24 m 2009, 23:43.

Comment

Pole see nii keeruline ühti .paned windowsi install cd sisse kui kettal vaba ruumi on siis tee partitsioon ja pane sellele partitsioonile windows installima. kui windows peal siis kopeerid selle NTLDR faili õigesse kohta.

On endalgi tulnud ette selline error.

Loomulikult on ka kiirem aga tiba keerulisem võimalus, nimelt kopeerid otse cd-lt, root kausta.

Comment

to rixvill
        sellise tegevusega võid kaotada oma varasemad andmed. Seal kettal on veel linux.
        Selle NTLDR jaoks ei pea uuesti installima arvutit.
        Piisab recovery mode's kopeerida cd'lt ketta juurikasse puudu olevad failid.
        käsk 'fixboot c: ' on ka abiks

Comment

No jah paneks ketta sisse ja hakkaks recoveryt tegema aga midagi ei juhtu hakkab vilkuma see sümbol ja koik _ ööläbi lasin vilkuida midagi ei juhtunud CD rom undas aga ikka see _ vilkus ekraani nurgas.

Comment

Kontrolli BIOS-is, kas sul üldse cd pealt bootimine lubatud on?

Comment

On lubatud sealt järjekorrast on ka 1. HD 2. CD

Comment

Vaheta järjekord ära.

Comment

Et panen CD esimeseks? seda olen ka proovinud hakkab jalle vilkuma see sümbol(_) .

Comment

Windowsi plaadi bootimisel ta üldiselt algul ütleb midagi sellist: "To boot from CD, press any key". Kui selle hetke maha magad siis proovib bootida kõvakettalt. Kui aga seda kirja ei tule, siis on arvatavasti asi plaadis, mis ei ole mingil põhjusel võimaline bootima.

Comment

No mul tuli selline mõte et prooviks windows 7 peale panna siin paar teemat all pool oli mingi teema sellest et selle peaks ikka peale saama siis ju? Ma olen proovinud Win XP plaati niisama arvutis tööle panna tuleb ette see setup. Proovisin ka iAtakos plaadiga sama jama... Eks teen siis win 7 plaadi ja proovin sellega.

Edit : No ta ei hakka bootima ma ei tea mis jama on kui panen teise arvutisse sisse siis kõik töötab tuleb setup jne ette aga enda arvutis jaab _ vilkuma. On ideid kellegil?
                      viimati muutis kasutaja Rass007; 25 m 2009, 23:40.

Comment

Aidake keegi palun, mis jama on soovitage mingeid nippe aku välja vms...

Comment

kus asud, ehk saab keegii näppida-käppida. No aga pane see ketas teise arvutisse slave-ks ja kopeeri teisest arvutist see ntldr.

Comment

Nonii sain oma HDsse siise tänu rixvillile aga kust ma selle NTLDRi saan?

Edit: Ikka sama jama!! Kas asi võib olla selles uues draivis sellele draivile ilmusid kuidagi 2 kausta sisse RECYCLER ja System volume information. Kas ma saan äkki selle üleliigse draivi ära kustutada? Või siis teha format sellele?
                            viimati muutis kasutaja Rass007; 26 m 2009, 22:08.

Comment

üldiselt on see fail kohe nn root kaustas ehk siis seal kus sa näed mis sul kettal on windows ja palju muid system kaustu. ahjaa see ei prugi õnnestuda kohe, sul on vaja kopeerida ka fail nimega ntdetect, samast kohast

Edit: räägi nüüd rahulikult kust ja mida sa kopeerisid ja kuhu? Ja panid mõlemad peale, nii ntdetect kui ka ntldr?
                              viimati muutis kasutaja rixvill; 26 m 2009, 22:12.

Comment

Working...
                              X