Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NTLDR is missing

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: NTLDR is missing

Kas pole kummaline et nii suur vahe on failide arvul?
    Lisatud failid

Comment

KORRAS!! Tegin siis teises arvutis formati ja lasin uuesti windowsi peale. Tänu Rixvillile sain korda tema andis selle mõtte nii et tänana kõiki kes aitasid.

Comment

Mul oli täpselt sama seis, aga kuna hetkel oli käepärast ainult üks (töötav) korpus, siis lõppes asi sama ketta uuesti partitsioneerimisega - õnneks oli kettal kaks parti, kaotsi läks ainult C:. Edasi uus clean install CD- lt ja OK
        Sa vaatasid, aga ei Näinud; Sa kuulasid, aga ei Kuulnud....

Comment

Juba kummaline nii kui ma HD 2heks teen siis enam ei tööta kumbiki pool täna tuli ette et boot.ini vms on puudud tegin kõik jalle uuesti, paistab et ma ei saa triple boodiga hakkama

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=M3t8J...eature=related
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Tahtsin teha Mac, Linux, Win 7 (Vista). Aga enam ei hakka riskima vist niipalju jama sellega.

Comment

Kui kasutad igale OSile oma füüsilist ketast siis ei oleks ju nagu probleem. Softiga tripleboot on raske õieti teha kui kõik peab olema ühel kettal. GRUB on küll võimalus kuid jama on sellega ikka omajagu.
                Kasutad eraldi kettaid, biosist aga valid milline ketas on buutimisel aluseks, mõistlikul emmel on see võimalus kenasti olemas.
                Acronis 10 võibolla saab ka hakkama, GRUB i asemel.
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

Comment

Muudest kerkinud teemadest järeldan et algne probleem on seotud läpakaga - seega minu soovitus kasutada eraldi kettaid ei pruugi paaril põhjusel sobida. Desktopi kasutajat pidasin silmas eelmise postiga.
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Working...
                  X