Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Termopasta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Termopasta

Terve.
    Hakkan emaplaati vahetama.
    Ja nüüd oleks soov natukene häid ideid ja nõuandeid kuulda.
    Kirjutavad inimesed,et lambist mingisugust pastat pole hea peale määrida,lühised ja kurat teab mis veel,millist ma siis kasutama peaks oma GA-EP45-DS3L plaadi E4500 ja thermaltake mini typhoon 90'ga ?

Samas,arvutikeskus pani minu arvuti kokku,ma ei tea kas seal vahel on pastat või ei ole.
    Samas,kui on,siis millega see eemaldada?
    Viina kaltsule ja nühkima?
    Ja ega jahuti põhja peale pastat ei määrita? Ikka ainult protsessorile kiht peale ja jahuti peale suruda?

Tuleb üldse selle pastaga jännata?
    viimati muutis kasutaja Ahf; 28 m 2009, 00:44.
    --> Minu Tehingud .. <--

Vs: Termopasta

Nende karutulasalooni ja muude arvutipoodide pasta on crap. Kuivab ära pärast mine relakaga kallale et jahutus maha saada. Osta elfast/oomist. Lühiseid ei tekita pasta, ok ülalmainitud sodi ei tea, vb tekitab. Ise kasutanud, igal pool üht väikest purki (tuube läks algul juba katki), pean otsima ehl leian mõne arve kus see kirjas. Pole seni kivistunud see pasta, selline vedelam ka, jätab ainult vajaliku paksusega kihi. Ainuke et õhuga kokku puutuv osa muutub helesinisest heleroosaks.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Kõik sõltub kas sa klokid oma arvuti protsessorit. Tuttav oli enda arvuti protsessorit kõvasti mitu aastat klokkinud kui prose otasd andis tahtis lihtsalt proset kätte saada aga tutkit. Seal oli tehase pasta. Näide minust ka tehase pastaga ei olnud klokkinud ja kui tuli aeg jahutust vahetada tuli prose ilusti radika küljest ära. Seega siin ei mängi väga suurt rolli see pasta loeb see kui suure temperatuurini see pasta kannatab! on loogiline...

Comment

Pasta kindlasti prosede ja radikate vahele! Oomipoest näiteks saab kohe mõned grammid süstlas kenasti. Rohkem pole vajagi. Kui radikas ei tule küljest, ning sa oled veendunud, et ta peaks, sest kõik kruvid ja kinnitused on emaldatud, siis mina olen selliseid kinniseid käkke soojendanud. Kuuma õhku kenasti radika peale, muidugi punaseks ei tasu lasta, ikka mõistuse piires, nii et käele paras on ja siis kahelepoole õrnalt radikast keerates, MITTE OTSE TÕMMATES, olen ikka senini kõik ilusti maha saanud. Puhastada jah mingi lapikesega, ma ei mäletagi et oleks mingit ainet kasutanud, alati on ikka hõõrudes lahti saanud. Terava asjaga ära kraabi! Siis kui pooled puhtad, siis kannad kenasti enam-vähem ühtlase kihi prosele(ma olen mõlemale kandnud) ja siis paned radika peale ja liigutad natuke et ikka kenasti peale istuks ja pasta ühtlaseks suruks ja kinni. Valmis.
        Condemn the hive.

Comment

Aga millist pastat siiski osta?
          Mul pole halli aimugi..
          --> Minu Tehingud .. <--

Comment

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Condemn the hive.

Comment

Ise kasutan, olen rahul.
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

Comment

Ok,suured tänud,proovin asja ära teha siis millalgi.

1 asi veel,ei hakka uut teemat tegema,palju ma oma vana GA-P35-DS3L ees saaks?
                Müüki läheb see mingi aja pärast...saaks natukene orientatsiooni hinna suhtes oleks tore.
                viimati muutis kasutaja Ahf; 28 m 2009, 17:28.
                --> Minu Tehingud .. <--

Comment

huvitav mul küll ei olnud seal mingit pastat juba uuena komplekt ostes. Sai mingi aeg vendi puhastamiseks maha võetud. Mul muidu AM2 AMD, et kas neil socketitel siis kah erinevused. Ma nii huvi pärast võtsin protsessori kah sealt socketist välja korra. Siiani töötab väga hästi, ilma selle pastata siis. Polnud isegi mingit jälge sellest pastast seal. Kas jahutustest endast ei või see erinev olla.

Comment

töötab töötab, mõnda aega vähemalt, kuni lõpuks suits väljas
                    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

2 aastat juba töötab 24h päevas

Comment

Esmalt postitatud arny poolt
                        Kas jahutustest endast ei või see erinev olla.
                        võimalik , et tegu lihtsa inim vea/ununemisega. olen 4a jooksul 3 pc-d omale poest soetanud(amd prosedega) ja kõigil pasta peal. kui esimest korda igal pc-l prose jahutuse maha olen kiskunud, on alati pasta vahel olnud, küll täiesti kuiv aga ikkagi. huvipärast küsin,et mis eriline jahutus tal peal siis asetseb?
                        ja termopasta olen ostnud alati hõbeda sisaldusega.rohkem pole pasta kohta teada vaja olnud.

Comment

suure pinnaga prosed käivad normaaltingimustes üldiselt edukalt ka ilma pastata. Athlonite PIII ja vanade Celeronidel oli asi kriitilisem, sest see 1 ruutsentimeeter soojust eraldavat pinda pidi hästi kontakti andma, et asi toimiks. enamasti klokkimatta prosed ei kõrbend ka ilma pastata, lihtsalt kuumenesid natuke liiga palju ja jooksid kokku. mul käis vist 2400+(pole kindel, sest seda põlvkonda palju erinevaid omanud) ligi pool aastat ilma pastata, aga kui uut süsteemi hakkasin panema, siis hangus alati kuskil poole peal. pasta lisamisel probleem kadus
                          pastal hõbeda sisaldus pea kõige olulisem fakt, ülejäänud ultra jms turbo kirjad, omadused jne on rohkem kiirendajate pärusmaa.
                          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                          X