Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Self-Corrupt XP'l

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Self-Corrupt XP'l

Seisavad ilusti karbikeste sees, üks karp on kodus kapis ja teine karp on vanamemme juures.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

boodi masin linuxiga yles... siis vaata shelli alt dmesg'a, mis linux su riistvara kohta ytleb. draiverite kohta niipalju, et standard soft peaks selle asja k2ima t6mbama (olgu 6nnistatud standardid), kui raudvara ei ole iidamast-aadamast p2rit.

nii et kriba siis sisse selline asi: dmesg | more
      v6i dmesg > data.txt

viimase puhul saad enda lemmik redaktorist lugeda
      V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt
        Ubuntusid on mul küllaga ja küllaga. Kui neid tasuta sai, siis tellisin 80 plaati 32bit ja 5 plaati 64bit
        Vend tellis mul ka neid kastide viisi, kui parajalt tatikas veel oli. Loopisid nad neid metsaalla ning pärast jälle korjasid kokku. Lõppkokkuvõtteks rändasid kuhugi seinapeale. Panin endale ka mõned kõrvale, hea kasutada vahest.

Comment

noh kui op.sys pange paneb, siis live-cd abiga saab alati taastamist teha... olen seda m6ned korradi pidanud kasutama. mugav. ja peale selle tasuta

Virtual PC all jooksutan knoppixit... saab korralikult c/c++ all progeda... ning kasutan virtuaalseid fd'sid

Comment

Kui mahti on siis bios'is peaks olema hdd self test... et nagu ma aru sain siis arvuti on k6vasti hoope saanud (omaniku k2est).

teema-v2line: teine koht, kus jooksutan linuxit on ipod, v2ga t6hus arvuti tekib kui liita ipod ja linux

Comment

Teema lukku, aparaat läheb 'Mephistopheles' hoole alla.
              Estonian SPL & Sound
              @gargru

Comment

Working...
              X