Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

küsimus!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsimus!!!!

mul on sihuke jama, et kui ma windows XP peale panin läksid jippii mängud jube aeglaseks(nii, et pole võimalik mängida). mille võib viga olla??
    audiotehnika
    siin on skeemid, andmeid ja palju muud

arvuti aeglane lihtsalt
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Miski ütleb mulle, et see ei ole mängude teemaline foorum vist. :-/
      parandage kui eksin. :-X
      transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

kas teema on kohane...seda isegi ei oska öelda.
        Isiklikult olen tähele pannud, et XP`le ei meeldi java ja eriti java netis...pole midagi teha :-/
        Võta win 98

Comment

mul on sihuke jama, et kui ma windows XP peale panin läksid jippii mängud jube aeglaseks(nii, et pole võimalik mängida). mille võib viga olla??
          tõenäoliselt on need mängud javas tehtud. java on programmeerimiskeel, mis vajab käimiseks arvutisse java "mootorit". neid on mitmeid - on nt. sun microsystems'i java, mida peetakse n.n. "õigeks" javaks ja on microsofti java, mis tuleb nt. windowsiga kaasa.
          programmi kiirus ja töötamine sõltub sellest, millisele java mootori jaoks on programm kirjutatud ja optimeeritud.

sun microsystems, (java keele väljatöötaja) käis mingil ajal microsoftiga kohut, kuna viimase javamootor ei olnud 100% ühulduv ning ei vastanud standartitele. sellel põhjusel oli mingil ajal ka windows xp installist java eemaldatud.

proovi uuendada javat. windowsupdate või http://www.java.com pealt teine mootor.

loe ka läbi kuidas targalt küsida, eriti need kohad, kus räägitakse teemarea otstarbest ja üldse sellest, kas postitus on teemakohane või mitte.
          GSM: 5039624

Comment

Working...
          X