Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Canon ip1600 purkide täitmine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Canon ip1600 purkide täitmine.

Võibolla kole leierdatud teema,aga peab ikka üle uurima,ennem kui tegutsema asun mainitud printeril siis musta värvi on veel väike tilk ja värviline on otsas(mingi pool aastat umbes).Tarvis siis mingi odava tindiga ära täita.Esmatähtis oleks must tint,sekundaarne värviline(sellel võibolla kanalid umbes juba).Kas klick pakub tinti? Kodukal nagu ei leidnud.
    Potid ise siis sellised Click image for larger version

Name:	PHTO0045.JPG
Views:	1
Size:	48,6 KB
ID:	873511 Click image for larger version

Name:	PHTO0046.JPG
Views:	1
Size:	48,2 KB
ID:	873512
    Eeldatavasti tulebs siis nendest väikestest aukudest tint miski nõelaga sisse lasta jah? Tõesti pole varem printeritega tegemist teinud ja seega natukene ettevaatlik nende koha pealt. Värvilisel potil on kolmas auk seal ülevalpool ja nagu millisesse milline värv läheks(viskasin googlesse kiire pilgu ja sealt nagu ei avastanud esmapilgul midagi)? Ok ehk keegi viitsib natukene seletada igaks juhuks olukorda mulle..
    otsija

Vs: Canon ip1600 purkide täitmine.

Pool aastat on üsna pikk aeg. Leotades saab purkide printimispea ehk lahti, aga purgi põhja jääb kuivanud tinti, see hakkab ummistama ja on juba raskem lahustada.
    Ise täitnud HP analoogseid kasette päris palju. Eks ikka sellepärast, et originaalid nõmedalt kallid.
    Kogemustest niipalju, et kui soov täita, siis ei tohi purki päris tühjaks lasta. Mitu kuud tühjalt seisnud purk on üldiselt prügikasti kaup - ei saa kõiki düüse enam tööle. Hullem on asi värvipurkidega kus düüse rohkem, kui mustal. Pilt jääb triibuline. Alles purgi lahtivõtmine, "svammi" läbipesemine dest. veega on aidanud.
    Korra olen nii teinud, hakkas hiljem ka toimima, aga jamamist oli rohkem kui rubla eest

Ma arvan, et lihtsam on sul uued purgid osta ja täita vahetult enne tühjakssaamist. Netist leiad kindlasti juhendeid kuidas täitmine käib.
    Usutavasti on see protsess HP-l ja Canonil natuke erinev.

edit: http://www.hinnavaatlus.ee/products/...arvikud/65136/
    viimati muutis kasutaja sebastian; 01 m 2009, 22:20.

Comment

Kuskilt on kõrvu jäänud et kodanikud on täitnud HP kasette väga edukalt süsta ja viinaga

Comment

Ok värviline kuivik siis kuivik.Must veel prindib,kuigi soft näitab et kohe kohe tühi(must ka esmatähtis).Homme vaatan endisesse kartulisalongi ja küsin,äkki neil on midagi odavat mulle pakkuda.Ahjaa ja kas mingi süstlanõela vms pean ise sebima mis sinna auku surata või saab tindiga kaasa?
        otsija

Comment

Kui lähed tinti ostma, siis vaata, et sobiks sobiks ikka Canonile.
          Tindid on erinevad, vist viskoosuselt ja ei sobi igale kassetile.
          Enda HP-le ostsin ka algul vale tindi, tilk oli koguaeg pea all.
          http://www.jetica.biz/rins/est/canon12.htm

Ja kui värvilist täidad, siis ükshaaval teibi avad kinni, muidu värvid segamini.

Comment

Novaluxist kunagi sain komplekti, kus must, kolm värvi, süstal nõelaga, puur ja punnid. Aga ei vaadanud õigel ajal, et punnid peenemed, kui puur. Nii, et pärast tõmbasin kileteibiga augud kinni. Kõik toimis edukalt seni, kui musta kasseti täitsin punasega. Lihtsalt teised olid otsas, peale seda hakkas printer näitama veateadet, tunneb värvi ära. Mul on ip1800, kassetid tunduvad samasugused. Õige mõõduga puuriga augud tuleb ette lasta, nõela muidu läbi ei suru.

Comment

Kunagi siit ostetud http://www.galador.ee/index.php/page...roduct_id/7880
              Hetkel küll vist pole saadaval.Tuli kiiresti kohale ja kõik vajalik kaasas.

Comment

Ma teen augud ette vast kuuma nõelaga,peaks paraja augu saama küll.

E: Sain novaluxist värvilist tinti ainult(90.-).Millisesse auku milline värv seal läheb üldse? ja kuskohast ma Tartus musta tinti saaks normaalse hinnaga?

E: Siin vist värvid.

E: Nonii värviline pott tundub igatahes töötavat(Y). Nüüd siis tuleb musta ka sebida ja siis on juba päris hea.Seda ka et augud surusin vabalt nõelaga läbi.
                viimati muutis kasutaja otsija; 02 m 2009, 15:42.
                otsija

Comment

Leidsin siis lõpuks 30 eeguse suvalise tindi.Tundub toimivat,aga kuidagi vähe läks tinti sisse,5 ml vast umbes.Palju sinna muidu minema peaks umbes? Silma järgi vaatan,et mingi 15 ml peaks ära minema,aga seal sees miski imav materjal ja seega ei kujutagi ette nagu palju tegelikult mahutab.
                  otsija

Comment

Originaalpott oligi vist 5ml demo ainult, n.ö. Third party värgid aga 15ml. Neid ei soovita - üks hea tuttav proovis ja hakkasid kiirelt lekkima ning soft teatas pdulikult "Ink is running out!" Ostetud sai vist Agfa esindusest.
                    Kui 5ml läks sisse siis ära enne juurde suru kui jälle otsas. Mind aga huvitab mida potis olev kiip asjast arvab?
                    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                    Konfutsius

Comment

Ega sinna palju mahu, täpset kogust ei oska öelda. Kui augu äärest tint paistma hakkab oleks vist parasjagu. Üks viga vaid, et käed ka pärast värvilised.

Comment

Esmalt postitatud tagahoovis poolt
                        Ega sinna palju mahu, täpset kogust ei oska öelda. Kui augu äärest tint paistma hakkab oleks vist parasjagu. Üks viga vaid, et käed ka pärast värvilised.
                        see tindi häda kätel on suht lahendamatu.Leotasin pea tund aega fairy jms jamadega,aga ikka on käed koos.Ja augu äärest ma tinti ei näe,sest mul auk süstlaga torgatud sinna.St tihkelt läheb sisse nõel.
                        otsija

Comment

Võib-olla, kui vaikselt suruda, pressib nõela vahelt tiba tinti välja. Siis peaks küll täis olema.

Comment

Esmalt postitatud tagahoovis poolt
                            Võib-olla, kui vaikselt suruda, pressib nõela vahelt tiba tinti välja. Siis peaks küll täis olema.
                            Mul pressis kirjutuspeast.Nõela vahelt ei oleks mahtunudki midagi läbi.A noh vast sai täis.
                            otsija

Comment

Working...
                            X