Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Bad sectorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Bad sectorid

mul on yhel kõvakettal Bad clusterid, kas on olemas programme mis võimaldavab kiirelt neid tuvastada ja eraldada? Dos'is võtab ilmatuma pikka aega.
    juba 7000 'ndal hakkab neid parandama

kõvaketas on sleiv ja 4GB'ne(üle miljoni clusteri mida scannida)
    Eile tegin väikse katse, panin pirukasse muna,
    maitse oli nagu oleks pirukasse pandud muna!

Minu arvates on targem pikalt teha, siis pannakse kõik bäädid kirja. Jäta ööseks tegema!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ööseks
      ma arvan et asi võtab mitu päeva aega :'(

Comment

kui on kettal juba bad clusterid, siis kas on mõtet üldse kettaga närve süüa ja asja üritada parandada, kui märk asja riknemisest on juba puust ja punaselt ette tehtud.
        Isegi kui ketas on slave ei saa asjat head nahka. Datat vastu võtab kuid kas kõik ka esialgsel kujul kätte saad on juba juhuse asi. Mina lammutaks asja laiali, saaks laheda väikse mootori ja mõned läikavad kettad lakke riputamiseks.

Comment

Eespool kirjutajal on õigus paraku. Võiks veel proovida teha kettale low-level formaat tootja lehel olevate (kui on) utiliitidega. Kui bäädid alles jäävad, peaks asjast saama toreda lutsukivi
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Bad'ide kontrollimisest ja parandamisest ja üldse mõttetusest sellega tegeleda on üks eraldi topic, mis läks isegi üle mitme lehekülge...
            Foorumi otsing abx.

Comment

aga mul on seal asjad seivitud tahax neid intact tagasi saada ( kõige vajalikum on yx RAR mis on teatud piirini vigane)

Comment

Working...
              X