Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvutil mahlad väljas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvutil mahlad väljas

Probleem on selline, et tahtsin vahetada toiteplokki teise arvutiga, firma sama lihtsalt vähe uuem versioon 350W vana oli 300W, mõlemad toiteplokid ka töötavad selles probleem pole. Probleem hakkas sellega, et üritasin arvutit sisselülitada, kuid asjata, enam ei taha sisselülidagi. Vahetasin vana toiteplokki tagasi, kuid probleem on sama. Tegemist Asus K8V-MX emmaga, kus roheline led plaadi peal põleb, hiir saab oma toite kätte, lanil lähevad ledid põlema.

Pole ennem sellist jama olnud, ehk oskab keegi mingit moodi suunata?

Vs: Arvutil mahlad väljas

Omal sama anomaalia-lase tal vooluvõrgus mingi tund seista-mul läheb ainult niimoodi tööle kui on vool tagant ära olnud.

Comment

Ja lõpuks midagi rõõmustavt sain lõpuks tööle, ei tea kui kauaks, igaljuhul minu jaoks tundus viga olevat selles et need connecterid mis esipaneelilt tulevad ei andnud ühendust, seega pressisin neid natuke ja ühendus olemas.

Comment

Esmalt postitatud wigo poolt
        Omal sama anomaalia-lase tal vooluvõrgus mingi tund seista-mul läheb ainult niimoodi tööle kui on vool tagant ära olnud.
        Sellisel juhul soovitan heita pilk kapoti alla. Tavaliselt on elektrolüütkondensaatorid mahlad välja ajanud, või on veidi punnis. Nende vahetus ei tohiks arvutihuvilisel üle jõu käia ja kui käibki esialgu, siis esita endale väljakutse ja püüa see täita, mees võiks osata kolbi käes hoida.
        Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Working...
        X