Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Laptopilt 12V väljund

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Laptopilt 12V väljund

Tere.
    Mul on probleem ühe sülearvutiga. Nimelt kuumeneb üsna vihaselt. Midagi ei juhtu arvutiga, kõik töötab, kuid kindlasti on see mingilmääral kahjulik.
    Mõtlesin lisada CPu ventikale väikese abimehe.
    Idee poolest hakkab see arvutist õhku välja imema. Vaja oleks saada ventilaatorile voolu kusagilt. Milline oleks parim ettepanek? USBst saaks, kuid 5V, oleks vaja 12V, et maksimaalne ventilaatorist välja pigistada. Võin ka kuulata teistsuguseid ettepanekuid.
    Arvutiks on IBM T23.

Vs: Laptopilt 12V väljund

Tolmust ja muust s-tast ja sodist on kõik puhas? On olnud juhus, kus olid samad sümptomid ja kui ma laiali tõmbasin, siis sai korraliku poolesendise vildi radika eest.
    Condemn the hive.

Comment

Sülearvuti on paras tolmuimeja Kui saad lahti katkuda, siis lase suruõhuga seest väljapoole puhtaks.
      Enda HP-d tuleb nii puhastada iga paari-kolme kuu tagant.
      Palju aitab ka termopasta vahetamine CPU ja jahutusplaadi vahel. Arctic Silver termopasta oleks soovitav. Võitsin nii u. 7 kraadi protsessori full load juures.
      Ehk on abiks kuidagi ka IBM'i puhul: http://myweb.msoe.edu/~frazeeg/laptop/nw8240_paste.html

Comment

Jah. Arvuti on laiali. Teen praegu mingit leiutist, kuid ei õigusta end vist eriti.
        Igaljuhul termopasta vahetan ära.
        Kuid tegelikult piisaks prosele oma jahutusest ka. Kuid kuidas seda saaks regulaasemalt tööle? Väga harva puhub, tahaks ikka süsteemi jahedamana veidi hoida.
        Et see prose ei kuumenegi nii väga üle. Kuid selle tagajärjel kuumeneb kõik muu üsna vihaselt. Paaritunnise kasutuse järel on läpaka põhi hirmuäratavalt kuum

Miks asjaga üldse madistan? Põhjus on selles et mu PCMCIA kaardid lähvad üli kuumaks, eriti ei taha isegi käes hoida neid pärast kasutamist. Proovisin metallplaadiga. Panin pessa. Ja kaardid ise ei kuumene, vaid sealne õhk on lihtsalt nii kuum ja kuna see soc on täpselt CPU kõrval ka, siis on põhjus ju pmtst teada.

Comment

Working...
        X