Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Dixicad linuxi jaoks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Dixicad linuxi jaoks?

Tere!
    Mul oleks vaja digitaalprotsessorite CADi ja huvituks sellisest versioonist mis töötaks ka UNIXIL. Windowsi jaoks ma leidsin dixicadi ,aga linuxi jaoks mitte. Äkki oskate soovitada mõnda kohta kus sellist asja leida võib. Lugesin, et selle viimane uuendus oli 1991, seega võib see päris keeruline olla.

Vs: Dixicad linuxi jaoks?

Kas mõnda veel kiviaegsemat softi ei vaja? RhinestoneCAD?
    Ega sa ometi TTÜ A1 praxiga seda taga ei aja?
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Mis - seal A1/A2-s ikka Dixicad ???
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt
        Mis - seal A1/A2-s ikka Dixicad ???
        A2 on juba vist täies mahus Xilinxi soft (FPGA plaadi sain ISE9'ga tehtud).
        Aga A1: DIXIDIXIDIXI

See on lausa haige. SUNide peal vist midagi muud ei jooksuta, aga keda sellega karistatakse ja miks??? Kas ainult MaSu on süüdi? See on ju juba miljon pluss 1 aastat seal nii olnud. FFS, kellele peaks nutukirja saatma?
        Peab olema paberitega tuumafüüsik, et Dixi iseseisvalt käima panna. Ja see on juba kulunud väljend: "Nampääd diksis EI TÖÖTA!!!!!"
        Olen kõiki püüdnud võõrutada sellest ja üle viia CM'i peale. Mis on Dixis ja mida mina veel isiklikult CM's tööle pole saanud, on need stiimulid: s.t ma ei suuda graafiliselt CM's esitada sisendite ja väljundite nivoosid ühel pildil (ja neid genema panna nii, nagu vaja). Dixis seda saab.
        Aga still, tulge maapeale ITimaja pead! 21. sajand!!!!
        Venelased panid oma mingis foorumis hästi: "KILL DIXI!!!" Ainuke asi, milles ma nendega nõustun!
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Ohh, mul ka A1 tulemas, nüüd siis tean mida sellest dixist oodata
          Milleks need vanad SUNid seal kasulikud üldse on? Mingit võrgvärki õpetada? C-d õpetavad nende peal. Saaks ka PC peal õpetada ju (dualboot win/unix). Või on tõesti asi ainult rahas?

Comment

SUNe hoitakse nagu s***a pilpa peal, don't ask.

Aga kui sul vähegi läpu on, siis CM ja asi vask.
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Tänks soovituse eest. Uurin siis mõlemat, tekib võrdlusmoment. Kui seal on midagi võrreldavat.

Comment

Sa "asjakohaseid" Windowsi, Linuxi ja MACi võrdlusi oled pilapiltidel näinud? Dixi on MAC selles kontekstis.
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Mõnda vast olen aga ilmselt mitte neid mis sa silmas pead. Linki?

Comment

Kas need Sun-id on veel mustvalge ekraaniga kah. Aastal 96 igatahes olid. Võibolla neid pole siiani vahetanud. Ei tea, pole käinud seal ammu.
                    Nagu ma kuulsin, osteti need Sun-id 90nendate alguses just seepärast, et PC arvutusvõimsus oli tollal lapsekingades. Võrdlus - sain näppida ühte lähemalt enne lammutamist . Taktsagedus 25MHz aga mp3e mängis full stereos. 44k. võrdlus -omal oli tollal kuum sõna 486 DX120 (klokitud 133 peale) mängis mp3e kah full stereos aga masin oli totaalselt koomas. Ilma klokkimata ei mänginud.
                    Proge oli DosAmp (pms winamp) aga totaalselt optimeeritud.
                    Sunile sai kah mingi jura tiritud, ei mäleta enam.
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Need kaks klassi mis ma näinud olen on õnneks värvilised.

Edit: Järgmine kord uurin "dmesg" sisu kui solarisel see käsk on.

Comment

Esmalt postitatud qratman poolt
                        Mõnda vast olen aga ilmselt mitte neid mis sa silmas pead. Linki?
                        http://waldur.pri.ee/sala/mac.jpg

http://waldur.pri.ee/sala/mac1.png
                        viimati muutis kasutaja W@ldur; 08 February 2009, 14:43.
                        Erilahendused.
                        PS või mail.

Comment

Selge

Pane parem link (vähemalt ühele ), siis igaüks ise teab kas klikib või mitte (muidu on tõesti mõnele eetika vastane).

Comment

Ma kasutan Maci peal windoozat, see on siis tulistav dildo ?
                            Mis neid Sun-e puudutab, siis see on IMHO järjekordne põhjus TTÜ maani maha lammutada.

Comment

Kui ma nüüd pikemalt mõtlen, kas siis mitte nendel piltidel OSe ei võrrelda? VIST

Ilma norimata: misasi oleks tulistav dildo? Anatoomiatund... Aga see selleks.

Ma püüan algaval nädalal jälile saada SUNide kultuse põhjustes.
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Working...
                              X