Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvutiga mingi jama.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvutiga mingi jama.

Terv, asi siis selles, et arvuti jookseb pidevalt korraks kokku, ükskõik mis ma teen, mängin mänge, vahin filme või olen kasvõi aint netis ja siis jookseb pilt mõneks sekundiks kokku , ja siis on jälle korras kõik.
    Keegi teab kuidas seda korda saada äkki ?

Vs: Arvutiga mingi jama.

vii teenindusse

või siis puhasta kõik tolmust ära, pane uus termopasta cpu jahutusel , edasi vaata oma risu kokku arvutist ja format c: , korralikud driverid , viirusetõrje ja kui siis ka jamab siis hakka riistvaralisi asju kontrolllima.
    mida sa lohh vahid

Comment

Vajuta "Ctrl + SHIFT + Esc", siis vali "Processes", järjesta protsessid CPU kasutuse järgi ja vaata, kas mingi protsess "hüppab" järjekorras ülespoole, sel hetkel, kui masin kokku jookseb. Siis parem klikk ja "End process". Kui ei leia, ühtegi kahtlast tegevust seal, siis võid proovida puhastada masin viirustest ja igast kahtlastest progedest. Ja kui format c kah ei aita, siis osta uus arvuti.

Comment

Äkki kirjutad natuke täpsemalt.Mis arvuti,milline op süsteem,kas viirusetõrje/nuhkvara kontroll tehtud,kas arvuti temperatuurid normis(eeskätt prose) jne.
        Eelneva teksti järgi küll midagi öelda ei oska .Võimalikke vigu väga palju.

Comment

Arvuti ise, Ms windows xp , Intel Pentium 4 CPU 2,66GHz, 512MB RAM.
          Viiruse/nuhkvaratõrje-l lasen igapäev kõik läbi otsida.
          Arvuti temperatuur on normaalne ,selle jaoks on mul selline progre nagu SPEEDFAN , aga asi vist äkki selles, et mingi nädal tagasi tõmbasin Startup manageri, ja CCleaneri ja tegin arvuti saastast puhtaks , aga kas asi võib selle ka olla, et äkki ma kustutasin mingi vajaliku faili ära vms ?

Comment

Viga võib olla ka vigases mälus. Blueskriini ette ei löö. Tuttaval oli ka kunagi sama jama, et tegi resasid pidevalt. Teine võib olla toitekas, mis tahab puhastust või väljavahetamist.
            Edu!
            Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

ATI VPU recover? vt jahutused üle...

Comment

Esmalt postitatud Bozz poolt
                ATI VPU recover? vt jahutused üle...
                Kindel , et jahutused ?
                korraks aint jookseb kokku, mitte ei tee resa.

Comment

Siis võib olla ka graafikakaardi jahutus. Pilt jääb seisma? Mis kaart on?

Comment

graafika kaart on Geforce Fx 5200

Comment

Kuidas tema tempid on?

Comment

vott seda ma ei oska küll öelda, palju videokaardi temp on..

Comment

vaata everestiga
                          mida sa lohh vahid

Comment

Tal ju SPEEDFAN, seegi näitab kõik termoandurid ära mis arvutis leiduvad. FX5200 on suhteliselt kuum kaart, liig natuke kui passiivis pidada.
                            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                            Konfutsius

Comment

Speedfan küll mu videokaarti üles ei leidnud ei usu, et kas mingid teised programmid aitaksid.

Comment

Working...
                              X