Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printeriga jama:).

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printeriga jama:).

Sai siis kasutaja elu käest printer Canon BJC-2100 ära veetud.Plaan oleks siis asjale veel eluvaim sisse ajada.Lükkasin asjale toite ja datakaabli(USB augu leidsin isegi) järgi ning vaatasin,mis saama hakkab.Algus oli paljulubav,winxp leidis printerile enese pagasist draiverid ning printer liigutas oma sisemust.Kassett sõitis pärast mõningast liikumist ja rullikute kerimist paremast servast keskele ja sinna ta jäi.Proovisin siis printida,aga viskas teksti et tõrge...Tõmbasin uued draiverid,asi ei lahenenud.Proovisin ka LPT pordi kaudu,tulemus sama.Printerilt leidsin ainult lehe väljutamise nupu,seda väheke aega all hoides siis hakkab kassetti liigutama ja varsti veab paberi läbi.See on imelik,et alguses oli see kassett omal kohal paremas servas,kus kirjutuspea vms oli svammi vastu surutud,aga peale esimest toite taha lükkamist jooksis kassett keskele ja enam äärde ei liigugi oma õigele kohale.Kas siit võib välja lugeda,et printeril tint otsas või kassett ei sobi kuidagi talle(kuigi tinditilk kogunes kirjutuspea otsa)?Enda töötav Canon ip1600 toimis igatahes tindi lõppemisel edasi,seega eriti ei usu seda varianti,et tindi puudumises asi. Kui kellegil mingeid ideid,siis laske tulla.
    otsija

Vs: Printeriga jama.

Mina olen kohanud, et teeb nii, kui tint otsas.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Selge.. Homme täidan kasseti ära,vast saab printer ise aru et uus tint sees.Kuskilt olen kuulnud juttu mingi chipi nullimisest jms,aga eks see selgub hiljem.
      otsija

Comment

Nonii läks 30 eegune tint sisse kassetti,aga tulemus sama.Ei muutunud midagi.Ehk oskab keegi veel midagi pakkuda,tahaks ikkagi hääled sisse saada sellele.
        otsija

Comment

Äkki aitab see

Informasi Kesehatan bermacam-macam penyakit, cara mencegah dan pengobatannya secara alami dan tradisional

Comment

Working...
          X