Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

cd- romiga muusika kuulamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

cd- romiga muusika kuulamine.

Mul tahaks tavalise cd-romiga tavalist plaati kuulata.

P6him6tteliselt ma saan nii , et panen plaadi sisse ja vajutan play(sel sihike nupp olemas)nuppu ja hakkab mängima , uuesti vajutades vahetab juba lugu.

Aga kas oleks kuidagi lihtsalt tekitattav ka back nupp , et tahaks nagu eelmisi lugusid v6i nii kuulata.

Korpus on mul juba sellele aretisele olemas , samuti väga hea väike toide.
    Display klaasi taha m6tlesin panna yhest vanast kassettdeckist välja roogitud dioodirea , mis vastavalt tymsule siis kuidagi vilgub. Seda , mis panna loo numrit näitama, vist liiga raske aretada..?

Vs: cd- romiga muusika kuulamine.

Selle Play/Next nupu kohta oskaks mina võibolla niipalju öelda, et mõndadel vanematel oli isegi selline võimalus, et kui sa näiteks nuppu kauemat aega peale hoidsid, et siis funktsioneeris Back'ina. Muud mina hetkel siin teemas öelda ei oska.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

Kasuta otsingut, siin mitmeid samu teemasid ja lahendused Sinu probleemile.

Comment

Esmalt postitatud KT315A poolt
        Kasuta otsingut, siin mitmeid samu teemasid ja lahendused Sinu probleemile.
        Paar tundi lugenud juba aga päris lahenduseni pole veel j6udnud.

Hmm play on olemas , kohe proovin , mis see pikem vajutus teeb.

Comment

Panin oma aretise kokku ... päris hea plaati kuulata..

Aga... Ma loll panin 52x cd-rom-i ja see undab päris k6vasti , kui plaati kuulata..

Kas kuidagi fyysiliselt ei saaks cdromi kalale minna , et ta nii pöördessee i läheks?

Comment

Milleks leiutada jalgratast?
            Praktiliselt igasugune CD dekk on parem cd lugejaga tehtud käkerdisest.
            Kolakoguja

Comment

Kui tahad et CDrom kuidagi mõistusepäraselt ja teatava kvaliteediga töötaks siis soovitan teha kontrolleri milles jookseb Win2000... see oskab ka 52x rommi pöörded jätta 1x kui audiocd sees, võtad aga SPDIF signaali romist ja viid edasi karpi kus leidub DAC. Boonuseks on ka GUI millist ei paku ükski standalone, lisaks muud võimalused...
              Kui see sobimatu tundub siis vaata uuesti mida Pupsik46 kirjutas...

Tegelikult oli kunagi üks cdrom mis kasutas Philipsi VAU12.4 transporti sees, sisemine DAC oli mingi BB digitaalse Volumega, max kiirus vist 6x ja esipaneelil olid rohkemad nupud kui play/eject. SPDIF kaudu kannatas isegi kuulata, toite panin Plextori USBst. Laser aga töötas väga valikuliselt ning seepärast said eksperimendid ruttu läbi. Kas Acer või Asus'e OEM mingile tolle aja suuremale PC tootjale @1996 vms, kui väga vaja siis saan ehk isegi veel mudeli järgi vaadata.
              viimati muutis kasutaja OSX; 26 m 2009, 11:26.
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

Comment

Üks mees proovis seda asja: http://elfaelektroonika.ee/foorum/sh...ad.php?t=34917
                kunagi peaks ise ka proovima, praegu on aretatud cdrom, millel play/stop ja forward nupp olemas, ühe vana kassetideki sisse Orbita mp 7301, mis sarnaneb üks-ühele Radiotehnika 201 makile, ainult kirja erinevus, selle indikaator ja volume ning power nupp on ka ära ühendatud, ja tulemusks on cd-dekk, mis sobib u-101 komplekti
                Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Working...
                X