Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Canyon CN-WF516

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Canyon CN-WF516

Tervist, olen juba pikemat aega otsinud ülevalpool mainitud wifipulgale draiverit, ja ei leia mitte kuskilt, google annab ainult mingid õpetused, firma kodulehepeal isegi ei eksisteeri taolist asja, ainult uuemad.
    Äkki keegi teab kuskohast saada, või kasutab ise sellist asja siis võiks teada anda.

Vs: Canyon CN-WF516

Võib proovida mõne teise firma wifipulga draiverit. Omal vähemalt oli kaks eri firma isendit ja sobis ka teise pulga draiverid.

Comment

võimalik, et pulga avamisel võib sealt seest kivi pealt saada andmed, mille alusel netis enam infot ja selle järgi ka ajurid
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Pulka esialgu avada pole vaja. Piisab, kui pasteerid siia Device Managerist DeviceID stringi. Aga üldiselt peaks seal sees olema mingi variant Intersil/Conexant PRISM chipsetist.

Comment

Ei ole nüüd küll kõige targem arvuti alal , aga kui see pulk ühendada, ei anna ta mitte kuskil arvutis sellest teada, ainult käib nagu ikka usbi lisamise heli ja kõik.

Comment

Mulle andis google kohe esimesel lehel driveri.Ei tea miks sa ei leia.
            http://members.driverguide.com/drive...riverid=519070

Comment

Selline asi on olemas:
              Canyon IEEE 802.11b Wireless LAN USB Adapter CDROM v2.09
              Pagan, ei mäleta, mis mu pulga täpne mark oli. Mul on tunne, et number oli väiksem. Pulk on alles aga kest on kusagile sodi hulka kadunud eksperimentide käigus. Ei garanteeri, et sobib.
              Kui on soovi proovida, siis võin kusagile meilile saata. 11,9M pakituna.
              Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Esmalt postitatud nic0 poolt
                Mulle andis google kohe esimesel lehel driveri.Ei tea miks sa ei leia.
                http://members.driverguide.com/drive...riverid=519070
                See maksab 3taala, ei tahaks väga raha maksta.

Jaa PadaSonic

Kui oleksid nii lahke, siis võiksid saata selle meilile , volcom.has.undefined@gmail.com

Comment

Ma saan neid alla laadida driverguidest aga ei saa miskipärast attacheda sulle maili peale.

Comment

Leidsin pulga korpuse üles. Ikkagi täpselt sama pulk on. Siis peab sobima, kui saadetis pärale jõudis.
                    Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Working...
                    X