Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvutile ie tule pilt ette.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvutile ie tule pilt ette.

Tere.
    Mul on väike mure nimelt paarnädalat tagasi tegin pc-le restarti peale Nvidia driveri update-i ja peale seda pole ma oma pc enam tööle saanud. Kui panen arvuti tööle teeb paar piiksu, vendikad hakkavad ilusti tööle aga pilt ei tule ette. Piiksude järgi nagu kogu aeg jõuab kuskile ja siis hakkab kordama sama asja. Kui ma võtan videokaardi küljest ära ja ühendan monitori otse emaplaadiga siis ma pnäen biosi kui käivitan arvuti aga windowsi siise ma ei saa.
    Ma arvasi et viga on videokaardis ja ostsin uue kaardi ATI 4870 1g, ostsin ka uue toiteploki. Panin need vidinad külge aga ikka on sama jama.
    Praegu ma ei oska muud teha kui minna poodi uut emaplaati ostma, et siis testida kas viga oli emaplaadis.
    Üks asi veel. Biosis ma nägin oma CPU temperatuuri mis oli 76c on see liiga kõrge ? Kas sellest võib kogu probleem alguse saada?
    Ma olen mitu korda pannud oma prose ühelt emaplaadilt teisele ja olen pastat juurde pannud aga seda pole seal eriti palju sest mul on pasta otsas.

Vs: Arvutile ie tule pilt ette.

kas videokaardil lisa toite juhe on järgi?

Comment

kõik vajalikud juhtmed on ühendatud. ja 2 PCI-e toitejuhet mis olid videokaardiga kaasas seisavad praegu riiulil.

Comment

Äkki täpsustad kõigepealt mis emaplaadi ja prosega tegemist?
        76c ilmselt liiga kõrge jah.Eriti kui arvestada,et see temp ilma koormuseta(arvuti ju BIOS-st kaugemale ei jõua).Pigem puhasta kogu vana pasta ja proovi ilma kui uut hetkel käepärast pole.
        Võiks veel proovida bootida mõne linuxi live cd-ga kui kohe süsteemi uuesti installida ei taha.

Comment

Emaplaat - ECS P4M890T-M (V1.0)
          Processor - Socket 775 Intel Pentium 4
          Ram -2g ddr 533
          Sain CPU temperaturi 36c peale.

Comment

Proovi veel kumbagi mälu ükshaaval ja mõlemates pesades.Kui süsteem kõvakettal endine siis ikkagi võiks proovida veel mõne linuxi live cd-ga.Ülejäänud juhtmed ja lisakaardid emaplaadi küljest ära võtta(kõvaketas jne).Vga kaabel emaplaadi külge.

Comment

ja 2 PCI-e toitejuhet mis olid videokaardiga kaasas seisavad praegu riiulil.
              Pista ülejäänud juhtmed ka sinna siis ei tee ühtegi piiksu
              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

proovisin rammi igat pidi age ei juhtund midagi. ja need pci-e juhtmed on üle lihtsalt neid pole vaja hetkel. PSU-l olid need olemas. HDD ja prose on korras olen neid testinud teise arvutipeal.

Comment

Sain arvuti ilma videokaardita tööle. Aga kui panen vidoekaardi külge siis ei tule pilt ette.

Comment

Kui võimas/mis marki toide üldse on?
                    BIOS reset oled proovinud?

Comment

proovi videot ka kuskil mujal arvutis

Comment

Esmalt postitatud Bullseye poolt
                        Sain arvuti ilma videokaardita tööle. Aga kui panen vidoekaardi külge siis ei tule pilt ette.
                        milline videokaart? Mõni uuem tahab veel lisatoiteid. Kas videokaardi manual läbi loetud?
                        Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kui see jama algas oli mul Geforce XFX 8800 GTS 3xxmb. Ma arvasingi algul, et viga on videokaardis sellepärast ma ostsin uue ATI Sapphire HD 4870 1g. Selle kaardika oli täpselt sama asi. UUel videokaardil on 2x6pin-ist pesa mis on mul toitekaga ühenduses.
                          PSU ehk toite on mul ka uus. Vana oli Sweex 650watt-i ja uus on Blue Storm II 500 watt-i. Mõlemad toiteplokid on töökorras.

Comment

Esmalt postitatud Bullseye poolt
                            Ma arvasingi algul, et viga on videokaardis sellepärast ma ostsin uue ATI Sapphire HD 4870 1g.
                            Mis segas siis kaarti teises arvuti katsetamast? Nüüd on kaks kaarti aga pilti ikka netu. Sellise loogika kohaselt on mõistlikum osta kohe terve töötav arvuti ning vana kasti kohta arvata et see on tuksis lihtsalt . Ja kohe oleks viga lahendatud...
                            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                            Konfutsius

Comment

Mul ei onlnud võimaslust kaarti testida, mingi teise pc peal.

Comment

Working...
                              X