Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IBM security chip

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IBM security chip

mul oli suurepärane parool, aga arvuti arvas, et seda peab vahetama. vahetasin eile ära ja krt täna pole enam kindel, mis pandud sai...
    arvuti on 24/7 sees, magama ei lähe(sest ei suuda ärgata), seega saan masinat kasutada ja sellega ma praegu ka seda teksti siin trükin.
    küsimus siis selline, et kust ma seda parooli muuta san ilma masinast välja logimatta. sedasi saaks proovida, aga samas masin jääks tööle.
    krt see parooli aegumine, sama parooli uba peaks see olema, et minu inf on kellelegi usaldusväärsele loetav, kui minuga miskit juhtuma peaks. väidetavalt pole keegi IBM kiipi murda suutnud, seega parooli vahetusega on ka kogu inf seega kadunud, kui mina kaon...
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Vs: IBM security chip

Mis parooli silmas pead?
    Kui masin toimib, siis tähtsamatest asjadest saad varukoopia teha.

Comment

Pakun et ta mõtleb seda seda väärakat turva parooli mis enne bootimist toimub, see mu mäletamist mööda seotud kettaga, pmst boodid, toksid vana parooli, teed ghost image, siis win, vahetad ketta.Pole selles meetodis kindel muidugi.
      samas selle peab saama kuskilt välja lülitada.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Kui mõtled biosi parooli, mis enneb masina üles bootimist tuleb siis sellest saab lahti kas battery eemaldusega emmelt või siis vastava siwtchi ümber tõstimise teel emaplaadil

Comment

tegelt pole enne bootimist, see laseb windowsi pm üles ja windowsi logimisakna asemel on see kiibi päss ja see automaatselt logib windowsi sisse, pole oluline, kas windowsil on parool või mitte.
          selle saab BIOSist välja lülitada, aga selleks on vaja parooli.
          see krüptib ketta(parooli vahetus võtab kuni 15 min), lukkus masina ketast vahetada ei saa, sest emaplaat on konkreetse krüptoga seotud, seega ka plaat on koodi taga kinni.
          väärakas või mitte, aga see on lihtsaim vahend tegelikkuses oma masinat kaitsta. Windowsi enda parool on "kaigas vastu ust" ehk siis "ära sisse mine" ja viisakas inimene ei lähe kah

remontisin kunagi T30 isendeid. 2tk sain tööle, aga kolmandat mitte, sest ma ei suutnud koodist mööda saada. ketas selles masinas vist töötas, aga teistes masinates BIOS seda ära ei tundnud(hääle võttis sisse). ilma kettata küsis parooli, koos kettaga läks kaugemale, aga ikkagi paroolist ei saanud üle ega ümber.

Comment

Comment

BIOS parooli mul pole ja isegi, kui ma selle parooli maha sõidan, on ketas sellega ühel pool, sest dekrüptida teda vist ei õnnestu. seepärast küsingi, kas on võimalik seda parooli Windowsi keskkonnas vahetada, et saaks lihtsalt proovida ja masin samaaegselt tööle jääks

Comment

Kui mõtled Win kasutaja password'i
                start run
                control userpasswords2
                Aga see vist kiibile ligi ei saa

Comment

Ei oska küll aidata, aga turvalisuse komponendid on käideldavus, terviklikkus ja konfidenstiaalsus. Kui nii lihtsalt juba raal nägu paneb, siis ei saa eelpoolnimetatud komponentide alusel seda imepasswordi eriti turvaliseks pidada ehk siis edaspidi ära seda enam kunagi kasuta
                  Condemn the hive.

Comment

raal ei pannud nägu, pigem pani minu unine kapasas. ma lihtsalt ei osanud oodata, et see parool vanaks saab ja panin talle siis uue parooli, et masinale ligi saada, paraku pole ma selle uue parooli mäletamises enam kindel ja tahaks kuskil riskivabalt proovida.
                    masinal on veel 2a garantiid, seega ei kipu teda veel ribadeks kiskuma ja juhtmeid jootma.
                    oligi lihtne, terviklik ja konfidentsiaalne - nagu windowsi parool, aga keegi ei saa sellest lihtsalt niisama mingi plaadikesega üle sõita ja ketas on teistes masinates loetamatu

Comment

arvuti tegi öösel resa - ilmselt sikutas mingi uuenduse ja siis tegutses omapäi. hommikul ligimisakent nähes võttis tiba õõnsaks, aga sisseogimine õnnestus, seega mälu toimis ja otsene probleem selleks korraks lahendatud
                      oskab keegi öelda, kas ja kus seda parooli aegumist muuta saab

Comment

eks ta ibmi enda bioses ole. aga jah, selle parooliga olen isegi võimlend ja tõesti, kui ikka parooli ära unustad, siis pole kettaga muud teha kui lutsu visata.
                        Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Comment

Working...
                        X