Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hi8 kaamerast kõvakettale salvestamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hi8 kaamerast kõvakettale salvestamine

Tere.
    Mul selline küsimus, et millist lisaseadet( tv kaart, uus videokaart) oleks mu arvutile vaja, et salvestada vanatüüpi videokaamerast( Hi8 vhs) või üldse VHS makist infot kõvakettale. Ning millist lisaprogrammi selleks vaja läheb.
    Teatavasti kaovad varsti VHS makid kasutuselt, kuid mul kodus palju vanu pere salvestusi ja tahaks need nüüd digitaliseerida ja Dvd plaadile põletada.
    Äkki oskab keegi nõu anda.

Vs: Hi8 kaamerast kõvakettale salvestamine

Kõige odavam on osta USB porti käiv jubin (näiteks AverMedia DVD EZMaker). Seda kaudu saad video sikutada kaamerast arvutisse ja siis juba DVD-le põletada.
    ... siiski kogemustega spetsialist@71
    * Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*

Comment

Kui materjali on rohkem kui plaadi jagu siis tasub mõelda ka minimaalsele kvaliteedile odavuse kõrvalt. Kui leida Philipsi SAA7114 - 7134 kiviga kaart siis väga hull tulemus ei oleks. Hinnatasemelt võib teda leida USB seadmetega sarnasest vahemikust kuid peaaegu alati on teostus PCI kaart. Plextori ConvertiX 401/402 USB karbis on ta täitsa olemas, võimalik et veel mõnes. Samas
      325,- eest saab KWorldina sobiva - http://www.arvutikeskus.ee/Another/m...o.php?web=1327

edit: link ei olnud muidu toimiv.
      viimati muutis kasutaja OSX; 13 m 2009, 17:13.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Sealt peaks saama s-video kätte, võimalusel kasuta seda.

Comment

Working...
        X