Kas keegi teab mõnda eriti head proget muusika arvutis hoidmiseks. Teema selles, et aja jooksul on kogunenud mitusada CD plaati ja tekkis mõte nad kõvakettale rippida aga kena oleks kui seda muusikat saaks hiljem suht lihtsalt plaatide (esitajate) või lugude kaupa otsida ja taasesitada. A'la mida kasutavad raadiojaamad aga mõistliku hinnaga või vabavarana.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Programm muusika arhiveerimiseks
Collapse
X
-
Vs: Programm muusika arhiveerimiseks
mp3-dena saab vabalt ju media playeriga rippida (bitrate kuni 320kbps), aga sa vist tahad plaate säilitada lossless failidena, wav või flac (bitrate 1000kbps ringis). Proovi otsida googlega lossless cd rip vms.Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
-
Esmalt postitatud Pihelgas pooltKas keegi teab mõnda eriti head proget muusika arvutis hoidmiseks. Teema selles, et aja jooksul on kogunenud mitusada CD plaati ja tekkis mõte nad kõvakettale rippida aga kena oleks kui seda muusikat saaks hiljem suht lihtsalt plaatide (esitajate) või lugude kaupa otsida ja taasesitada. A'la mida kasutavad raadiojaamad aga mõistliku hinnaga või vabavarana.
windows media player
itunes
winamp
foobar
mediamonkey
wmp ja itunes on küll ilusaks lihvitud aga kuidagi limiteeritud
winampi andmebaasist on raske otsida, aeglane ja ebamugav
foobari pole ma proovinud...
ise kasutan juba mõnda aega mediamonkeyt. kasutajaliides on küll veidi veider, aga funktsionaalsus ja andmebaasi kiirus teevad teistele pika puuga ära.
winamp ja mediamonkey saavad väga hästi hakkama lossless formaaati rippimisega (flac)
Comment
-
Esmalt postitatud auus pooltitunes üks parimate otsimis omadustega. Aga mul FLAC formaadis muusikat ei tundnud, ei tea äkki settingute viga kah.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud tsimpa pooltkui on soov flac-ile minna, siis need kaks jätaks proovimata.
Aga jah neid playereid vist vähe mis seda toetavad, ise loobusin ka sellepärast, et auto makk ei toetanud seda sellepärast mul siis ikkagi mp3 320 kbps.
Comment
-
Esmalt postitatud auus pooltAga miks flac formaat ei sobi, sellega peaks olema CD kvaliteedis muusika.
Aga jah neid playereid vist vähe mis seda toetavad, ise loobusin ka sellepärast, et auto makk ei toetanud seda sellepärast mul siis ikkagi mp3 320 kbps.
flac sobiks enamjaolt arvutis hoidmiseks ja plaadile kirjutamiseks, kui autosse kvaliteeti vaja siis tuleb flacist audio cd kirjutada ja siis makk loeb ja tulemuseks ka lossless kvaliteet. Autos ei ole eriti mõtet ka originaalplaate kriipida, seal kuluvad palju kiiremini kui kodus riiuli peal.
Flaci lugejatega automakke vist veel eriti ei liigu, wma lugejat olen vist isegi kohanud.Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
Comment
Comment