Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Rakendus vanadele ADSL modemitele?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Rakendus vanadele ADSL modemitele?

Päevast!
    Teema siis selline et massilise IPTV laienemisega on ka mul üle jäänud kaks vana aeglaemat ADSL modemit (üks Nokia M5921 ja teine Speedtouch miski).
    Idee oleks neid kuskil kasutada... kuid kus?
    Korra tekkis selline idee et äkki saab modemid omavahel ühendada üle telefonikaabli ja nii näiteks üle kaugema vahemaa kaks arvutit ühendada?
    On see reaalne või sobib selline tavaline ADSL modem ainult ISP juures kasutamiseks?

Vs: Rakendus vanadele ADSL modemitele?

Rakendusi vanadele ADSL modemitele on mitmeid, näiteks mina kasutan mitut Thomson SpeedTouch 780 WL mudelit wireless tugijaamana ja netijagamis ruuterina ning VOIP telefoni moodulina. Kuna seadmel on kaks RJ-11 Phone pesa, saab rakendada kahte tavalist lauatelefoni ja kahte erinevat abonemendi numbrit, nt. hotifoni teenust kasutades (mõistagi tuleb vahetada välja seadme firmware). Kui kellegil selliseid sedmeid kodus üle, võib mulle neid julgesti pakkuda, tasu kokkuleppel!

Comment

Vs: Rakendus vanadele ADSL modemitele?

Esmalt postitatud Max27 poolt
      Rakendusi vanadele ADSL modemitele on mitmeid, näiteks mina kasutan mitut Thomson SpeedTouch 780 WL mudelit wireless tugijaamana ja netijagamis ruuterina ning VOIP telefoni moodulina. Kuna seadmel on kaks RJ-11 Phone pesa, saab rakendada kahte tavalist lauatelefoni ja kahte erinevat abonemendi numbrit, nt. hotifoni teenust kasutades (mõistagi tuleb vahetada välja seadme firmware). Kui kellegil selliseid sedmeid kodus üle, võib mulle neid julgesti pakkuda, tasu kokkuleppel!
      Nimetada Thomson ST780 ruuterit vanaks on ilmne liialdus

Vanadeks võib pidada ADSL ruutereid, nagu eelpool nimetet Nokia 5921, Thomson ST510 ja vanemad, mis tänasel päeval kõlbavad küll hädapärase internetiühenduse tekitamiseks, ei suuda aga tagada IPTV vaatamiseks piisvat allalaaadimiskiirust vastavalt ADSL2+ standartile.
      Teha nendega pole enam eriti midagi IMHO

Comment

Working...
      X