olete proovinud? kuidas meeldib? mina proovisin ära, tegin eraldi ketta ja lasin selle peale, on kül väga vigane kuid, mõnusalt graafiline. kas keegi on selle korralikult ka tööle saanud
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
windows 7
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: windows 7
kuna Win 7 on hetkel 32-bit beta versioonis, siis loomulikult veel kõiki bugisid välja pole saadud...kui õige versioon selle aasta sees välja tuleb, siis see 64-bit versioon oleks kõige huvitavam just mängudes, loogiliselt võttes peaks see kiiruse värk palju juurde andma...
Ready Boot funktsioon on tuttav Maci pealt, kus nupuvajutusest töö tegemiseni peaks sama palju aega võtma...
mingisugused uued Kerneli tweakid on ka sees, mis peaks asju muutma, mis tõstatab küsimuse, kas mängudele peab mingeid emusid win 7 jaoks välja töötama(need kellel pole OSTETUD ja UPDATE TOEGA mängud)Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Comment
-
Mul mingi nädal aega peal default op süsteemina. Kasutuses on build 7075. Nüüdseks on vist väljas ka 7068. Ainuke asi mida tööle pole veel saanud, on digi allkiri. ID-ga pole probleeme. Kõik programmid, mis mul xp all kasutuses olid, tundis ilusti ära. Olen selle 7075-ga rahul ja rohkem ei näpi. Kui augustis otsad annab, siis ostan suure tõenäosusega litsentsi ka. Vista jätsin vahele, aga 7 meeldib küll......Edu katsetamisel
Comment
-
Beta versioon ikka, 32 bit. Oli ka vist 7075. Kasutasin nii nagu ta oli, ilma mingite "tweakideta" ja võin tõesti öelda, et kordi parem, kui Vista. Kiirem ja mugavam kah.
Vista on nagu Windows ME. Tehti kiiruga valmis, vigu täis, aeglane. Ja keegi teda ei taha. Nii tundub, et ka Vistaga kiirustati, oleks võinud kauem töötada selle kallal, oleks ta tulnud ka parem välja nagu Win 7.
Aga neil ju see tüüpiline, teevad kiiruga valmis ja viskavad müüki. Peaasi et raha voolaks. Siis tuleb 20 service pack'i tagant järele.
Comment
-
Mina läksin XPlt üle Win7 peale. Hämmastav asi peaks mainima. Algus on küll väga harjumatu aga mina ise harjusin mõne päevaga ära (taskbari ikoonidega jne).
Viimasel ajal on hakanud mingi jama pihta - mis ongi Win7 Beta viga nagu öeldakse. Et, vahest harva lülitab svchost või mingi selline protsess network adapteris mingi asja välja ja oledki ilma netita. Põhimõtteliselt ei anna midagi teha, et seda korda teha. Alguses mõnel korral sain System Recovery'ga asja korda - täna olin terve päev otsa ilma netita. Kuna sai ööläbi üleval oldud, siis päeval läksin magama ja nüüd õhtul ärgates oli asi jonksus jälle. Võimalik, et siis ei tekiks seda jama kui olla üksinda netiga. TCP/IP'ga on mingi jama. Täpselt ei tea, ärge jalaga näkku lööge kui midagi valesti seletasin vms - niimodi lugesin mina probleemi välja googlest ja kogemustest. Samas, otsustasin peale 2 kuud Win7 kasutamist omale viirusetõrje peale panna - sain 7 viirust kätte. Ei oska öelda, võimalik et selles oli asi, aga googeldades oli see jama suht mitmel inimesel seega ei ole kindel. Igatahes, kes seda kasutama plaanib hakata siis kindlasti tuletan meelde, et tegemist on beta versiooniga - probleemid ja muud jamad on garanteeritud
Comment
Comment