Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ruuteri häälestamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ruuteri häälestamine

Pika elektrikatkestuse tõttu pole mu wi-fi ruuter enam turvatud. Ma pole väga osav selles valdkonnas, aga leidsin netist ühe lk, kus seda seadistamist puust ja punasega ette tehakse: http://www.arvutikaitse.ee/?p=15
    3. punkti all on lause: "Sisesta oma internetisirvija aadressreale eelmises punktis tuvastatud “Default Gateway”, praegusel juhul siis 192.168.1.1, ja vajuta Enterit. Kui sirvija nüüd parooli küsib, pöördu selle inimese poole, kes su WiFi tugijaama paigaldas, ning palu, et tema su tugijaama turvaliseks teeks."

Minu küsimus on see, et kas ma pean pöörduma selleks oma internetiteenuse pakkuja e. Starmani poole?

Ruuter on Linksys ja nett Starmanilt siis.

Aitäh, kui saate aidata.

Vs: Ruuteri häälestamine

kui wifi su enda oma, siis meenuta mis asjale passiks panid. v8i kui nii m8juv voolukatke oli, et juba seadeid 2raunustama asuti, siis vaata manuaalist mis ta default-pass on.

kui wifi starmani oma ja manuaali ka pole, siis kysi neilt jah.

Comment

Wi-fi peaks vist ikka minu oma olema (vabandan, et nii rumal olen :S). Netikaabel tuleb ruuterisse ja siis sealt võtavad 2 läpakat ühenduse.

Comment

Millest sa järeldad et enam pole turvatud?

Comment

Sellest, et enne oli wifi security-enabled, nüüd on unsecured wireless network.

Comment

Linksys default password on admin. Kasutajanimi tühi. Kui see ei toimi, siis tuleb reset nupust tehaseseaded taastada.

Comment

Working...
            X