Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ükski asi netti ei saa, ping on korras

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ükski asi netti ei saa, ping on korras

Tere
    otsin lahendust probleemile, kus arvuti ei saa enam internetti. kui pingida Elioni nimeserververeid, siis koik toimib normaalselt, seega füüsilisel tasemel ja ka IP tasemel on nagu korras, paraku ükski rakendus ei suuda ennast ära ühendada. muuhulgas ka Skype.
    asi on natuke sarnane AntivirusXP probleemile, aga mina ei leidnud esmasel vaatlusel ühtki sarnast proget kuskil taustaks jooksmas. samuti pole mul ka probleeme muude rakenduste jooksutamisega ja masina enda toimimisega. probleemiga olen ka varem kokku puutunud ühe oma kliendi(jagan ühendust) juures ja ka omal kodus lauaarvutis. kliendi juures jäigi asi lahendamatta, kuni lopuks kliendi poeg koju tuli ja asja lahendas / kuidas, ma ei tea. kodus lauamasinas sai tehtud rohkem nalja pärast system restore(last good configuration) ja nett sai tagasi. rohkem kogemusi mul asjaga ei ole.
    minul on igatahes kuul koos, kui keegi oskab mingeid ideid välja käia, olen siiralt tänulik. esialgu jätaks format: C pakkumise välja, kuna olen kodust kaugel ja filmide vaatamiseks kolbab masin sedasi ka.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Vs: ükski asi netti ei saa, ping on korras

Kas network setup viisardit ja repair proovisid? Mis elioni pakett sul muidu on?

Comment

Kas oled proovinud pingida nii ip aadresse kui ka nimedega?

Comment

EI tea täpselt kas töötavad, aga võimalusi on ja proovida võid:
        1. Logi oma ruuterisse sisse (IP abil) ja otsi üles tehase seadete taastamine ja vali see.
        2. Tee ruuterile restart (hoia kindlasti kauem kui 30 sec vooluvõrgust väljas)
        3. format pc (XD)
        4. Kui control panel-> network connections-> local area connections peale parem klick ja properties-> internet protocol peal properties-> ja seal kõik obtain ip address automatically peal ei ole siis pane ja proovi siis, kas töötab. kui ei tööta, siis pane nii tagasi nagu nad olid.
        5. format pc
        6. Uuenda või lase elionil uuendada ruuteri tarkvara, võib kh aidata. Nad uuendavad seda tarkvara nii, et ei pea isegi koju tulema, ainuke asi mida võid tähele panna on see, et ruuterile tehakse resa

Need on siis valikud, mida proovida, aga las targemad enne ütlevad midagi, kui minu järgi tegema hakkad.

Mul kh elion (digitv paketiga), aga lauaarvutil pole sellist probleemi olnud...wifiga enamasti...

Comment

pingisid neid nimeservereid, mis ruuteril hetkel kasutusel? ma olen korra näind (elisa puhul) kuidas öösel on pool tundi või kauemgi korraga kaks nimeserverit tüüpidel maas...

Comment

viisardi voib puu taha saata, sest skype saab ka selleta hakkama
            ruuter pole minu oma ja selle taga istub miski 200 inimest. pole oigusi ja tahmist seda näppida ja selles pole kindlasti viga, kuna koik teised masinad, kaasaarvatud hetkel kasutatav masin toimivad ilusti
            asun hetkel Iitaalias, seega pole Elionil siin ilmselt sonaoigust. profiilist peaks ka näha olema, et ilmselt ma kodumaal pole.
            pingind olen ainult IP-ga, aga tracert olen ka neti.ee nimega teind(21 hops ) koik toimib.
            mida moeldakse "format pc" all? format C: läheb käiku nagunii, aga hetkel mul on arvutit siiski vaja. pole kaasas ei tarkvara selle formaadi jaoks ega ka väliseid seadmeid selle teostamiseks.
            pingisin 194.126.115.18 ja 194.126.97.30. pole mina veel näinud, et need korraga maas oleksid. 1x olevat olnud, aga mina ise pole näinud

Comment

Tere

Nimelahendus siis töötab? ping www.google.com annab tulemusi?
              Siis katseta winsockfix-i.

Download WinSockFix 1.1.0.13 - A Winsock/TCP repair utility that can help you restore registry keys after being corrupted by removing the host program that modified them

Comment

winsockfix ei aidanud

Comment

Kõik seadistused automaatse peal ikka kindlalt ja mingeid alternative asju pole sisse toppinud? Kui väljamaalt saad juba 194.126.101.34 ja 194.126.115.18 pinguda, siis proovi need endale käsitsi külge toppida ja lase aind ip,gw ja mask dhcp käest küsida. Tegu on ikka XP masinaga? Nii kaabel kui ka wifi ei vunka? Kas masinas on olnud enne mingi Kasperski Antivirus, mis on peale unistalli kaardiseadistustele mingi oma protokolli veel külge jätnud? Mida näitab netstat -b (töötab alates XP SP2'st) kui pingud midagi? Võrkakr ära kustutada ja reboot teha ning lasta masinal uuesti ise installida uuesti võrkar. Rohkem hetkel samme ega küsimusi pähe ei karga...
                  -

Comment

Huvitav probleem.

Ei tea kas ftp töötab?
                    Aa , proovi
                    cmd > ftp ftp.aso.ee

Huvitav mis vastuseks tuleb?

Comment

Oma tulemüüri seadistused võiks üle kontrollida. (ka selle, mida viimasel ajal kiputakse viirustõrjesse lisama)

Comment

to Deus: tean, kuis need IP asjad käivad ja siin ei saa automaatsega mitte kuskile sisse, kuna DHCP lihtsalt ei tööta.
                        kui DNS servereid kätte ei saaks, siis ei saaks ka pingida neti.ee-d
                        masin on XP-SP3, viirusetõrje on pikalt uuendamatta Symantec.

to Kingpoolik: ftp proovimine oleks huvitav olnud ja sedasi oleks ehk ka saand endale vajalikud failijupid sikutada, mida HV-s soovitati. õnneks/kahjuks sain asja enne tööle

to Omega: tulemüür võis osaliselt kah jamasid põhjustada, sest ComboFix tahtis kõikide viirusetõrjete jms saasta väljalülimist ja mingi aeg selle skännimise jooksul suutis Skype end ka ühendada.

nagu te ilmselt mõistsite, siis sain masina tööle. tänud igatahes kõigile kaasamõtlemast.
                        kasutatud "kirjandus"(nagu referaadil lõpus)
                        winsockfix - puudus tulemus
                        ComboFix - parandas vea
                        AVZ - sai kasutatud peale parandamist, pole jõudnud veel logi HV kasutajale "lord ami" saata
                        malwarebytes - ei tea ei jõudnud kasutada, sai enne korda

Comment

Ega sa seda combofixi logi alles jätnud? Huvitav oleks teada, mida ta
                          seal siis kõike modis.

Comment

ühtki logi pole minema visanud, seega peaks alles olema.
                            kui üles leian, siis võin näha panna

Comment

sooviks isegi teada, mis selliseid anomaaliaid põhjustab.
                              -

Comment

Working...
                              X