Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jama ühendamisega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: jama ühendamisega

proovisin ei midagi,ühendus on jah vga

Comment

Minu poolt mõistus otsas, las targemad aitavad :S
      Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Selles suhtes tahaks aidata küll, aga ... kas resolutsioonid ja muud sätted jäävad videokaardi bios mällu vms? Kui jah, siis kaart välja - teine kaart sisse ja korra ja asi peaks vonks olema minuteada. Proovi mõni pirakas HD monitor / televusser taha visata, äkki saab pildi ette kuna HD monitorid ikka ju suurema resoga. ja üldiselt kui oled pildi ette saanud (ma kõike poste ei lugenud) siis tee lihtsalt Restore Default Settings, ATi Cataylstis ei tea kus see on aga nVidial on see parem klõps > nvidia control panel > 3d settings või custom resolutions. Hetkel rohkem ei oska.
        Estonian SPL & Sound
        @gargru

Comment

hetkel ongi telekas järgi ja pilt ees,kuda ma vaatan et sätted jäävad bios mällu?

Comment

Äkki panid molu ekraani rezo ja/või megaherzid liiga kõrgeks?Siis tavaliselt paneb molu pildi tasku.Proovi safe mode buutida(arvuti käivitumisel sötku f8 koguaeg ja tekkinud valikust vali safe mode).Kui seadistusi enam tagasi muuta ei oska,uninstalli videokaart ja peale reinstalli peaks tehase seaded tagasi olema

Comment

vahetasin monitori ära ja asi jonksus,õhku jääb veel küsimus,kas ma ise põhjustasin monitori tuksimineku või oli see juhus.Äkki kellelgi on mingi mõte?

Comment

Liigselt herze peale väänates windooza hoiatab küll,et võib kahjustada molu kuid pole praktikas veel seda näinud..

Comment

Mina kasutan sama iga nädal. Lapsed vaatavad tihti filme telekast ja maha mängib arvuti; ise saan arvutis samal ajal tööd edasi teha. Üritan alati järgida arvuti ABC kuldreeglit - ühenda taha arvutile ennem kõik vajalikud kaablid ja alles seejärel käivita. Olen arvutile installinud kõik draiverid olemasolevatest monitoridest ja pannud linnukese kasti, mis keelab seada monitori reziimile mida ta ei saa kuvada. Kuid, kui aktiveerin dual monitooringu, kustub hetkeks pilt arvutimonitorist ja asi läheb tööle paraja kärtsakaga, mida võib võrrelda vanat tüüpi monitori demagnetiseerimisega, olgugi et monitoriks on 22``LCD. Millegi pärast arvan, et toosama impulss tappiski sinu monitori. Minul on nii, et kui võtan teleri juhtme arvuti tagant, läheb arvuti automaatselt algasendisse tagasi, seda ka arvuti töötamise ajal. Tagasipöördumise ajal mingeid impulsse ei teki, lihtsalt menüü muutub single peale. Tõsi, kui esimest korda üritasin assja tööle saada, oli paras kadalip käia. Kõike polnud isegi manualis ega internetis kirjas. Kokkuvõttes tuli üles otsida arvutist veel üks menüü ja see käivitada. Peale seda ilmusid uued lisa ikoonid nii tegumiribale kui ka tööakende ülemisse paremasse nurka ja asi läks tööle täie rauaga. Konkreetne videokaart on: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2915
                  Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

parameetrid justkui paigas 60HZ,1024-768

Comment

Sa nagu ütlesid, et kui arvutit käivitad, siis monitori pilt vilksatab. Miskipärast arvan, et monitor võib elus olla. Tuleb ähmaselt meelde, et osad kallimad monitorid on prosega. Neil on oma tarkvara sees, millel on lisamälu. Mul ATI-ga vähe kogemusi, aga kas ATI poroges pole kohta, kus saad monitoridele küsimusi esitada: milline temperatuurivahemik, valgustusreziim, resolutsioon, olek? Ja äkist on ATI-l ka olemas visard monitori automaatseadistamiseks, kus siis tehakse päring monitorile, tema võimalikele sagedus ja reso ning määratakse parim tehasereziim. Dual asendis saaks seda teha. Tasuks proovida, ma arvan.

Comment

kui pikk see vilksatus on. kui miski sekund või alla, siis oleks jah nagu arvutipoolne jama. kui see vilksatus on nt 2 sekundit, siis see tunduks pigem taustavalguse ülekoormuse/katkestuse tagajärjel inverteri väljalülimisena.

telku tagant ära ja safe modes käima, peaks pilt tagasi tulema, kui viga on arvutipoolne. pma võid muidugi vahetada monitori ja telku otsad, kui mõlemad on VGA, siis peaks kah monitorile pilt tulema. VGA otsi olen mina reeglina vahetanud töötaval arvutil ja pole ühtegi tuksi keeranud, aga S-video jms asjade ühendamiseks jah võiks masina ohutuse mõttes välja lülida.
                        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

monitoril taustvalgus kadunud jah
                          monitorrestigio p151
                          mudel:L 50S
                          äkki oskab keegi midagi tarka soovitada?

Comment

võibolla peaks selle problaga teise foorumisse minema?

Comment

Kui oma monitori margi Googlesse sisse lööd, näed ise, sinu mure on sadadel sama monitori kasutajatel. Järeldused tee ise.

Comment

osadel taustavalgustel lähevad millegipärast trafod lühisesse või hakkavad üle lööma, sellisel viskad selle ülelööva(siriseb) trafo ahelast transid välja, petad tagasiside ära ja käitad molli edasi poole valgusega. neil tihtipeale mitu toru ja hämaramas ruumis ei ole kõikide kasutamine kriitiliselt vajalik.
                                et veenduda tausta surmas, tuleb monitori mingi teise valgusega nurga alt vaadata, siis peaks hägune pilt ees olema
                                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                                X