Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

bios uuendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

bios uuendamine

uuendaks aga kuna pole teinud seda kunagi siis arvan et keeran pekki . äkki keegi on teinud sellist asja .ja kust ma saaks uue biosi ? emaplaat ja bios on sellised VIARAMA U8568 (Pro)/U8569/U8668 (Pro)/U8868 .

BIOS Type Award
    BIOS Version CN-9V0MLV4
    Award BIOS Type Phoenix-Award BIOS v6.00PG
    Award BIOS Message CN-9V0MLV4
    Everestist võetud andmed.
    Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Vs: bios uuendamine

Kui varem teinud pole ära pigem torgi!Biosi uuendatakse kahel põhjusel:bugide fix ja uue riistvara toetuse vajadusel.Kui tõik toimib ilusti,stabiilselt siis ära parem näpi.

Comment

Täitsa nõus. Reeglina ütleb emapladi toota: uuendage bios ainult hädavajaduse korral. Korra olen ka mina ,,uuendanud". Laadisin uuenduse alla ja käivitasin emaplaadiga kaasas olnud uuendaja programmi. Õnneks oli toota teinud uuendamise võimalikuks ainult sel juhul, kui teed olemasolevast tagavarakoopia. Tulemuseks krahh. Neti lehel olnud uuenduspakett oli teises formaadis, mille jaoks tuli alla laadida ekstra teine proge, mis konverteeris ümber ja uuendas. Õnneks oli bios emaplaadil kaheosaline (tagavara,, nn avarii biosi olemasolu). Kokkuvõttes oli üldine viga mitte biosis vaid kõvakettas, aga õppetund oli tõsine.
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

VIARAMA on siis mälud, mida on soovitatud sellel emaplaadil kasutada.
        Emaplaat peaks olema: Canyon CN-9V0MLV4, kui õieti aru sain.
        Kõik teabe-otsingumootorid suunavad 99% vene ja slaavi lehtedele selle firma toodanu osas. Nagu:

Mina ostaksin uue, mitte 3. maailmale mõeldud, tingimusteta.

Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Working...
        X