Mul selline probleem, et arvutis on midagi mäda...viskab vahetevahel pidi eest ära lambist...ja viga on kusagil kõvakettas, emaplaadis või toites....aga kuidagi kindlax ei saa teha, sest raha pole lisa jubinaid hankida...Kui keegi teab mingit proget, millega saax ilma lahti kiskumata asja ära testida, siis olex hea.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Programm, millega saax testida hardware
Collapse
X
-
Kui lambist pildi eest 2ra viskab (reseti teeb) siis v6ib viga olla n2iteks suures tolmuhunnikus, mis korpusesse kogunenud on. Kisu korpus lahti ja k2i tolmuimejaga yle.
Spetsiaalne antistatic spray kah abiks.
Raua testimiseks on palju erinevat softi.. Kirjuta Googlesse hardware testing v6i benchmark ja sikuta midagi 2ra.
Toitekalasid sa softiga ei testi.
-
QTPRO on ka 1 hea testiprogramm, ntx mälu saad üle kontrollida. Aga, nagu ennem öeldi, toitebloki vigu sa softiga ei leia.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Kui lambist pildi eest 2ra viskab (reseti teeb) siis v6ib viga olla n2iteks suures tolmuhunnikus, mis korpusesse kogunenud on. Kisu korpus lahti ja k2i tolmuimejaga yle.
Spetsiaalne antistatic spray kah abiks.
Raua testimiseks on palju erinevat softi.. Kirjuta Googlesse hardware testing v6i benchmark ja sikuta midagi 2ra.
Toitekalasid sa softiga ei testi.
Korpus on mul hiiglama puhas, sest seisab mul lahtisena ja tõmban sama regulaarselt tolmu nagu toastki:P Ok proovin otsida miskitse proge...Mul on olemas "SiSoftware Sandra" ja "Aida".
Comment
-
QTPRO on ka 1 hea testiprogramm, ntx mälu saad üle kontrollida. Aga, nagu ennem öeldi, toitebloki vigu sa softiga ei leia.Aga äkki tead öelda, kust ma seda tõmmata saaxin?
Comment
-
Küsimus mul selline, et arvuti paneb lambist kokku, nii mitu korda päevas, aga ainult MS Vindoosades, Linuxis lippab norm, memtesti kah ca 20 tundi viitsisin oodata...
Aga win98 kuni XP puhul asi paari tunni pärast koos >
Asi ise Chaintechi moboga duron 900...
Kas süüdi võiks olla toide? ??? Muide, toidet ongi nati vähem, kui mobo manuaalis kirjas, et vaja... A miks ta siis Linuxis OK?Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!
Comment
-
Küsimus mul selline, et arvuti paneb lambist kokku, nii mitu korda päevas, aga ainult MS Vindoosades, Linuxis lippab norm, memtesti kah ca 20 tundi viitsisin oodata...
Aga win98 kuni XP puhul asi paari tunni pärast koos >
Asi ise Chaintechi moboga duron 900...
Kas süüdi võiks olla toide? ??? Muide, toidet ongi nati vähem, kui mobo manuaalis kirjas, et vaja... A miks ta siis Linuxis OK?
Meil võib olla sama probleem....üx teadis rääkida, et süüdi võibki olla windosa ise...nii et proovin järgi ja lükkan linuxi peale jälle..
Comment
-
Ega sul ole äkki vanem molu mis DDE signaalingut ei toeta (et masin tunneb ie ära molu tüübi) ja ATI kaart ning rohkesti mälu? Oli selline probleem - 1G mälu ja nagu video draiveri püsti tõmbasid, oli pang. Võtsin 1 mälupulga vähemaks ja oli ok. Hiljem selgus et ATI kruvikeerajaei olnud 98 all sellise mäluga harjunud.
QTP oli kunagi datanetis üleval. Kui vaja, võin otcida.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
to: ranirahn
Ei usu et mul vintoos arvutit vihkab :
to: Felch
Mul küll vana molu, ATI RAGE PRO, aga ainult 256 MB mälu (üks pulk)
Üks imelik nähtus küll mäluga seotud: Kui pulk massinasse panna, siis tõenäoliselt teeb BIOS ainult piikse, peale ca 10 minutit sisse-välja tõstmist hakkab tööle ???
Mälus asi ei ole, sõbra arvutis töötab OK, samuti kaks 64 megast pulka töötavad OK...Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!
Comment
-
Mul vist mäluga pole jama....kõvakettaga ehk....tegelt eile käisin oma Serial ATA kaardi ja teise kõvakettaga ühes teises arvutis ja töötas normaalselt...kodus millegi pärast ennast järele ei võta...ütleb, et ei pääse kõvakettale ligi, kuigi näeb teda. Minu järeldus olex, et emaplaat ei hunka enam hästi....eriti PCI siinid. Serial ATA kaart käib PCI siini. Helikaart kah ei tööta. Videokaart töötab. Kui saan kusagilt teise kõvaketta, siis proovin järgi....kui teise kõvaketaga kõik ok, siis vast see kinni minek hoopis kõvakettas kinni...loodan, et emaplaadi välja vahetama ei pea...see olex liiga tülikas.
Comment
-
Ma ikka oma kokkujooksmisega siin ja uuesti kahtlustan toidet >A mis targemad pead alljärgnevast arvavad:
Toite ots +12V rahuolukorras ;D kuskil 12,07...12,24V ja pendeldab... Kui mingi suurem mõtlemistuhinmasinal peale tuleb, siis toide hüppab
12,57 voldi kanti! Mobo manuaal annab 12V lubatud tolerantsiks +-5% ehk siis kuni 12,6V
All measurements done by odav digitester! :PSex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!
Comment
Comment